FÅ MAKSIMAL EFFEKT AF BURN X5

BURN er et ekstremt kraftfuldt produkt, ikke mindst hvis du anvender det korrekt. Denne guide hjælper dig til at få den maksimale effekt af et af markedets mest potente produkter beregnet til brug i fedtforbrændingsperioder.

HVORNÅR SKAL JEG TAGE BURN OG HVOR TIT?

Dosering 1: 1 portion (2 kapsler) straks om morgenen, ca. 15 minutter før morgenmaden. På den måde kommer produktet hurtigere ind i kroppen, da mavesækken er tom.

Dosering 2: 1 portion (2 kapsler) om eftermiddagen, 6-9 timer efter du tog de første. På træningsdage er det perfekt at tage portionen 30-45 minutter før træning for at præstere mere og på den måde forbrænde endnu mere fedt.

Dosering 3: 1 portion (2 kapsler) BURN uden koffein om aftenen, for at opnå en effekt over hele døgnet.

BURN i de enkelte varianter anbefales du at tage som følger:

BURN med koffein*BURN uden koffein*
MorgenXX
EftermiddagXX
Før træningX
AftenX

* Tag ikke flere end i alt 3 gange om dagen, og ikke mere end 2 kapsler pr. gang. Denne tabel illustrerer, hvordan du kan anvende de respektive produkter. Fx kan du med fordel kombinere BURN med koffein om dagen og BURN uden koffein om aftenen.

BURN MED OG UDEN KOFFEIN

Vi har foretaget de fleste forbedringer for at optimere produktet ud over at skabe en koffeinfri variant.

ForskelleBURN koffeinBURN udenFormål
Opuntia kaktus210 mg300 mgAppetitdæmpende
KoffeinJaNejPræstation
TeobrominNejJaForbrænding
Capsaicin100 mg150 mgTermogenes
KolinJaJaForbrænding
PiperinNejJaTermogenes
HindbærketonJaJaForbrænding
Grøn te ekstraktJaJaForbrænding
ChromJaJaSukkertrang

Råd og tips

Drik rigeligt med vand

Drik 1-2 store glas vand, hver gang du tager BURN. Produktet er meget potent og har en vanddrivende effekt. Det er derfor vigtigt, at du drikker rigeligt med vand, når du tager det. At have en god væskebalance er også vigtig for fedtforbrændingen.

Tag BURN på tom mave

Tag BURN på tom mave for maksimal effekt. Det vil sige, spis ikke fast føde, samtidig med at du tager BURN. Gode tidspunkter er i stedet straks om morgenen eller 15 minutter før måltider.

BURN er meget højt doseret

Overdoser ikke BURN, da produktet er meget kraftfuldt. Hvis du også drikker kaffe, skal du huske, at BURN med koffein indeholder koffein svarende til ca. 2 kopper kaffe pr. portion.

Kan jeg bruge produktet ved træning?

Ja, BURN er fremstillet til brug ved træning. Du præsterer mere under træningen med BURN, hvilket gør, at du også forbrænder mere fedt. BURN er derfor perfekt før alle typer af fysisk aktivitet.

Findes der andre kosttilskud og flere tips?

Udbuddet af kosttilskud er stort, vi har udvalgt nogle, som vi synes er interessante at kombinere med BURN i den periode, hvor du vil forbrænde fedt!

Fibertilskud

Brug fibertilskud, som svulmer i maven, så risikoen for, at du overspiser, bliver mindre. Fibertilskud er perfekt at kombinere med BURN. Det er vigtigt, at tilskuddet indeholder glukomannan, som er et specielt fiber, og det bedste fibertilskud til dette formål.

Proteintilskud         

Brug et proteinpulver under kuren for at beholde muskelmasse, samtidig med at du forbrænder fedt. Protein mætter desuden godt, og er nødvendigt, for at du kan opbygge din muskelmasse.

Vigtige vitaminer og mineraler

På en diæt spiser du normalt mindre, samtidig med at du sandsynligvis er mere fysisk aktiv. Du forbruger så flere mineraler og får ofte færre vitaminer. Benyt dig af ekstra tilskud af magnesium, kalium samt et multivitamintilskud for at modvirke mangler af forskellig slags.

Var denne information brugbar?   Ja   Nej
Tak for din mening!

Køb BURN

BURN

Fiber tilskud

Diet Fiber

Protein tilskud

Diet Protein
Core Protein Pro

Vitamin- og mineral tilskud

Potassium & Magnesium
Kalcium/Magnesium