Protein

Den mest almindelige måde at tilberede proteinpulver på er at ryste det til en nem proteindrink for hurtigt at få protein. Men pulveret kan også forhøje proteinindholdet i din øvrige madlavning; miks til proteinrige smoothies, lav lækre desserter eller bag noget godt og proteinrigt til kaffen. Kun fantasien sætter grænser!

POPULÆREST

Core Whey Protein
Core Protein Bar
Core Protein Delite
Core Protein Pro
100% Whey
Swebar
Core Casein
PROTEIN TIL MADLAVNING
VÆLG DET RIGTIGE PROTEIN
Protein til bagning og madlavning
Valleprotein til cremede smoothies eller blødt bagværk. Vælg efter smag eller naturel
Kasein suger væske til sig, god til pudding og desserter
Æggeprotein virker bindende og er god til dig, der er laktoseintolerant
De vegetabilske proteiner hamp og ris har naturlig smak, perfekt til en smoothie
Proteinbarer kan give et ekstra godt og blødt touch til allerede godt bagværk
God at bage med
Højt proteinindhold
Findes i naturel smag
God til smoothies
Naturligt og vegetabilsk
Naturel smag

GØR DET NEMT FOR DIG