Inspiration | Kost & kosttilskud | Min malsætning | Træning

Chocolate chip muffins med chokolade frosting

Prøv disse gode muffins med en lækker frosting – helt uden tilsat sukker, hvor sødmen kommer fra friske dadler. Et perfekt alternativ, og så gode!

Ingredienser muffins:
1 pakke Core Protein Muffins Chocolate Chip
Ingredienser chokolade frosting:
12 friske dadler
2 dl kokoscreme
1 spsk. kakao
2 spsk. chokoladeknapper eller 30 g. hakket mørk chokolade
NæringsindholdAl frosting
Energi834 kcal
Protein8,6 g
Kulhydrater101 g
Fedt57,6 g

Muffins:
Bland hele posens indhold med 175 ml. vand.

Rør det sammen til en fast dej, og fyld derefter normal størrelse muffinsforme halvt op og bag dem i ca. 15-30 min, afhængig af ovnen, på 150 °C.

Frosting:
Bland med en stavmixer dadlerne og kokoscreme.

Smelt chokoladeknapperne i mikrobølgeovn eller i vandbad.

Bland chokoladen med kakao og dadler.

Hæld blandingen i en sprøjtepose, og lad den stå i køleskabet i en time, så den stivner lidt inden du sprøjter den på dine muffins.

Opbevar dine muffins i køleskabet.  

Ingredienser

 
Kakaopulver
 
Kakaonibs Criollo
 
Kakaonibs

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej