Bild saknas

Fedtforbrændingspakke 30 dage

Pakkepris

Pakken indeholder

Diet CLA, 60 kapsler
BURN
120 kapsler, Med Koffein
Core BCAA Powder
Fresh Pear, 400 g
Diet Protein
Chokolade & vanille, 525 g

Pakkepris

631 kr

Ord.pris

745 kr
På lager
Sendes omgående  
FragtmetodeSendesLeveringstid
Postpakkei dag 16:001-3 dage
  • Produktbeskrivelse
  • Næringsindhold
  • Skriv en anmeldelse
  • Levering og betaling
Produktbeskrivelse

Brænd fedt uden at miste muskler

Komplet pakke for dig som effektivt vil forbrænde fedt uden at miste muskler. Holder i ca. 30 dage ved træning fire dage om ugen. Forbruget kan naturligvis variere efter din træningsmængde.

En vellykket fedtforbrænding handler ikke bare om at gå ned i vægt, men også om at bevare muskelmassen. Ved diæter med kalorieunderskud kan det dog være vanskeligt, når kroppen begynder at nedbryde musklerne for at få energi. Fedtforbrændingspakken indeholder produkter som både bidrager til fedtforbrændingen via øget præstationsevne og til bevarelsen af muskelmasse. Velegnet for dig som går på midlertidig diæt for at tabe dig.

Dosering

KosttilskudMorgenSnackUnder træningEfter træningAften
BURN2 kaps-2 kaps--
Diet CLA1 kaps1 kaps---
Core BCAA Powder*--10-20 g--
Diet Protein**---25 g-

* 1 portion Core BCAA Powder for och 1 portion under træning. Fungert god for gåtur.
**Tage 1 port efter træning eller snack.


Kosttilskudsguide

En rask gåtur inden morgenmaden øger motionsmængden og effektiviserer forbrændingen af fedt. Inden da kan du med fordel indtage stoffer som bidrager til energi og forbrænding.

BURN er et højdoseret tilskud med nogle af de hotteste stoffer i et fedtforbrændingstilskud netop nu. Tag 2 portioner dagligt. En portion om morgenen når du står op, og endnu en i dagens løb - på træningsdage gerne inden træning.

Diet CLA med konjugeret linolsyre har fået stor opmærksomhed i fitnesskredse ved lavkaloriediæt. Tag to portioner dagligt - en om morgenen og en i dagens løb i forbindelse med et måltid.Når vi træner begyndt nedbryde procese. Aminosyrer kan modvirke muskelnedbrydning.

Core BCAA Powder indeholder de grenede aminosyrer leucin, isoleucin og valin i den gunstige proportion 8:1:1 - endda med en utrolig god smag. Indtag en portion inden træning samt en portion under træningspasset.

Restituer efter træningspasset med en portion Diet Protein - proteinpulver tilsat vitaminer, mineraler og fibre.Tip! Du kan vælge at erstatte enkelte måltider med Diet Protein for hurtigere at gå ned i vægt.

Varemærke

Mere info

 

Fedtforbrænding & Kosttilskud

Læs vores kvikguide til hvordan du effektivt øger din fedtforbrænding.
Næringsindhold
Skriv en anmeldelse
Der er ingen anmeldelser.
Vigtigt: Alle kommentarer er udtryk for kunden/forfatterens meninger. Svensk Kosttilskud kan derfor ikke tage ansvar for, om informationen er korrekt, og kommentarerne skal ses som en vejledning fra andre personer.

Gennemsnitskarakteren er beregnet ud fra de seneste 100 kommentarer.
Levering og betaling