Læs mere

Mel

Brug forskellige melsorter til at eksperimentere og skabe variation i dit bagværk. Her finder både du, som er glutenallergiker, og du, som vil bage lidt sundere, noget, du kan bruge.

Filtre
Filtre Viser 29 produkter
Udvalg
Produkttype
Bagepulver5 Kokosmel3 Sesammel2 Mandelmel2 Cassavamel2 Hvedemel1 Teffmel1 Tapiokamjöl1 Quinoamel1 Kartoffelmel1 Vis flere
Varemærke
Raw food shop7 da Carla5 Urtekram5 Funksjonell Mat3 Biofood3 Khoisan Tea2 Crearome2 AmanPrana1 Alg-Börje1
Mærkning
Glutenfølsom 26
Økologisk 21
Sortering
Mest populære
Kokosmjöl
500 g
79 kr
 
Mandelmjöl
500 g
125 kr
 
5,0
5 av 5
Betyg: 5 / 5
Cassavamjöl
500 g
41 kr
 
Bananmjöl
400 g
-15%
47 kr
55 kr
Kikärtsmjöl
500 g
-15%
28 kr
33 kr
Bakpulver
80 g
Urtekram Bakpulver
25 kr
 
Sötpotatismjöl
400 g
-15%
47 kr
55 kr
Bakpulver Eko
115 g
Khoisan Tea Bakpulver
21 kr
 
Havremjöl
500 g
24 kr
 
Tapiokamjöl
350 g
-14%
25 kr
29 kr
Bikarbonat
250 g
Crearome Bikarbonat
27 kr
 
da Carla Durramjöl
500 g
-15%
28 kr
33 kr
Sesammjöl
250 g
40 kr
 
Agar Agar
30 g
Khoisan Tea Agar Agar
41 kr
 
Quinoamjöl
300 g
48 kr
 
Vetegluten
500 g
Raw Food Shop Vetegluten
65 kr
 
Bikarbonat
1 kg
Crearome Bikarbonat
65 kr
 
Mandelmjöl
400 g
125 kr
 

Sundt mel med naturligt indhold

Er du træt at det gamle, klassiske og tørre hvedemel, eller kan du ikke tåle det? I denne kategori finder du lækkert nøddemel, fiberhusk, kokosmel og meget andet, som giver dit bagværk et helt nyt touch. Glem alt om dit gamle, kedelig brød, og brug jordnødde- eller mandelmel til brødbagning, og lad den vidunderlige nøddeagtige duft sprede sig i hjemmet. Nøddemel er også perfekt til dig, der spiser LCHF, eftersom nødder har et naturligt lavt indhold af kulhydrater og indeholder meget fedt.

Til dig, som er på udkig efter noget helt særligt og nytænkende, har vi også algemel, som har et rigt indhold af vitaminer, mineraler og omega-3-fedtsyrer. Perfekt til dig, der vil gøre bagningen sundere og give dit bagværk et næringsrigt indhold. Desuden er mange af melsorterne i denne kategori naturligt glutenfri, og for at gøre den glutenfrie bagning nemmere, er der fibermel, der fungerer som en god erstatning for gluten og dets evne til at binde.