Læs mere

Mel

Brug forskellige melsorter til at eksperimentere og skabe variation i dit bagværk. Her finder både du, som er glutenallergiker, og du, som vil bage lidt sundere, noget, du kan bruge.

Filtre
Filtre Viser 28 produkter
Bagepulver5 Kokosmel3 Mandelmel2 Havremel2 Cassavamel2 Hvedemel1 Teffmel1 Tapiokamjöl1 Sesammel1 Rismel1 Vis flere
Varemærke
Raw food shop7 Urtekram5 da Carla3 Funksjonell Mat3 Biofood3 Khoisan Tea2 Crearome2 AmanPrana1 Alg-Börje1 Self Omninutrition1
Mærkning
Glutenkänslig 25
Ekologisk 21
Sortering
Popularitet

Sundt mel med naturligt indhold

Er du træt at det gamle, klassiske og tørre hvedemel, eller kan du ikke tåle det? I denne kategori finder du lækkert nøddemel, fiberhusk, kokosmel og meget andet, som giver dit bagværk et helt nyt touch. Glem alt om dit gamle, kedelig brød, og brug jordnødde- eller mandelmel til brødbagning, og lad den vidunderlige nøddeagtige duft sprede sig i hjemmet. Nøddemel er også perfekt til dig, der spiser LCHF, eftersom nødder har et naturligt lavt indhold af kulhydrater og indeholder meget fedt.

Til dig, som er på udkig efter noget helt særligt og nytænkende, har vi også algemel, som har et rigt indhold af vitaminer, mineraler og omega-3-fedtsyrer. Perfekt til dig, der vil gøre bagningen sundere og give dit bagværk et næringsrigt indhold. Desuden er mange af melsorterne i denne kategori naturligt glutenfri, og for at gøre den glutenfrie bagning nemmere, er der fibermel, der fungerer som en god erstatning for gluten og dets evne til at binde.