Mel

Brug forskellige melsorter til at eksperimentere og skabe variation i dit bagværk. Her finder både du, som er glutenallergiker, og du, som vil bage lidt sundere, noget, du kan bruge.

Læs mere
Filtre
Filtre Viser 27 produkter
Udvalg
Bagepulver5 Kokosmel4 Mandelmel2 Majsmel2 Havremel2 Cassavamel2 Hvedemel1 Teffmel1 Sesammel1 Rismel1 Vis flere
Varemærke
Raw food shop7 Urtekram5 Funksjonell Mat4 Biofood4 Khoisan Tea3 AmanPrana1 Alg-Börje1 Self Omninutrition1 Crearome1
Mærkning
Glutenkänslig 23
Ekologisk 21
Sortering
Popularitet
Torrjäst
9 g
Nyhed
9 kr
 
Kokosfibermjöl
280 g
-20%
20 kr
25 kr
Havremjöl
500 g
-20%
20 kr
25 kr
Bakpulver
80 g
Urtekram Bakpulver
-19%
21 kr
26 kr
Bakpulver Eko
115 g
Khoisan Tea Bakpulver
Nyhed
22 kr
 
Bikarbonat
250 g
Crearome Bikarbonat
28 kr
 
Self Instant Oat
1 kg
Self Omninutrition Instant Oat
-29%
fr. 39 kr
55 kr
Sesammjöl
250 g
41 kr
 
Cassavamjöl
500 g
42 kr
 
Agar Agar
30 g
Khoisan Tea Agar Agar
Nyhed
42 kr
 
Quinoamjöl
300 g
50 kr
 
Vetegluten
500 g
Raw Food Shop Vetegluten
65 kr
 
Kokosmjöl
400 g
69 kr
 
Kokosmjöl
500 g
85 kr
 
Mandelmjöl
500 g
129 kr
 
Mandelmjöl
400 g
129 kr
 
Alg-Börje Algmjöl
800 g
Nyhed
219 kr
 

Sundt mel med naturligt indhold

Er du træt at det gamle, klassiske og tørre hvedemel, eller kan du ikke tåle det? I denne kategori finder du lækkert nøddemel, fiberhusk, kokosmel og meget andet, som giver dit bagværk et helt nyt touch. Glem alt om dit gamle, kedelig brød, og brug jordnødde- eller mandelmel til brødbagning, og lad den vidunderlige nøddeagtige duft sprede sig i hjemmet. Nøddemel er også perfekt til dig, der spiser LCHF, eftersom nødder har et naturligt lavt indhold af kulhydrater og indeholder meget fedt.

Til dig, som er på udkig efter noget helt særligt og nytænkende, har vi også algemel, som har et rigt indhold af vitaminer, mineraler og omega-3-fedtsyrer. Perfekt til dig, der vil gøre bagningen sundere og give dit bagværk et næringsrigt indhold. Desuden er mange af melsorterne i denne kategori naturligt glutenfri, og for at gøre den glutenfrie bagning nemmere, er der fibermel, der fungerer som en god erstatning for gluten og dets evne til at binde.