Mel

Brug forskellige melsorter til at eksperimentere og skabe variation i dit bagværk. Her finder både du, som er glutenallergiker, og du, som vil bage lidt sundere, noget, du kan bruge.

Læs mere
Filtre
Filtre Viser 27 produkter
Udvalg
Varutyp
Bagepulver5 Kokosmel4 Mandelmel2 Majsmel2 Havremel2 Cassavamel2 Hvedemel1 Teffmel1 Sesammel1 Rismel1 Vis flere
Varemærke
Raw food shop7 Urtekram5 Funksjonell Mat4 Biofood4 Khoisan Tea3 AmanPrana1 Alg-Börje1 Crearome1 Self Omninutrition1
Mærkning
Glutenkänslig 23
Ekologisk 21
Sortering
Popularitet
Kokosfibermjöl
280 g
Nyhed
25 kr
 
Torrjäst
9 g
Nyhed
9 kr
 
Fullkornsmajsmjöl
500 g
Nyhed
19 kr
 
Bakpulver Eko
115 g
Khoisan Tea Bakpulver
Nyhed
22 kr
 
Havremjöl
500 g
25 kr
 
Bakpulver
80 g
Urtekram Bakpulver
Nyhed
26 kr
 
Bikarbonat
250 g
Crearome Bikarbonat
Nyhed
27 kr
 
Mesquitepulver
100 g
Nyhed
38 kr
 
Sesammjöl
250 g
41 kr
 
Cassavamjöl
500 g
Nyhed
42 kr
 
Teffmjöl Ljust
400 g
Nyhed
42 kr
 
Agar Agar
30 g
Khoisan Tea Agar Agar
Nyhed
42 kr
 
Quinoamjöl
300 g
Nyhed
49 kr
 
Guarkärnmjöl
125 g
Nyhed
55 kr
 
Rostat Cassavamjöl
500 g
Nyhed
59 kr
 
Vetegluten
500 g
Raw Food Shop Vetegluten
65 kr
 
Kokosmjöl
400 g
Nyhed
69 kr
 
Jordnötsmjöl
250 g
Nyhed
79 kr
 
Kokosmjöl
500 g
Nyhed
85 kr
 
Kokosfibermjöl
500 g
Nyhed
95 kr
 
Mandelmjöl
500 g
129 kr
 
Mandelmjöl
400 g
Nyhed
129 kr
 

Sundt mel med naturligt indhold

Er du træt at det gamle, klassiske og tørre hvedemel, eller kan du ikke tåle det? I denne kategori finder du lækkert nøddemel, fiberhusk, kokosmel og meget andet, som giver dit bagværk et helt nyt touch. Glem alt om dit gamle, kedelig brød, og brug jordnødde- eller mandelmel til brødbagning, og lad den vidunderlige nøddeagtige duft sprede sig i hjemmet. Nøddemel er også perfekt til dig, der spiser LCHF, eftersom nødder har et naturligt lavt indhold af kulhydrater og indeholder meget fedt.

Til dig, som er på udkig efter noget helt særligt og nytænkende, har vi også algemel, som har et rigt indhold af vitaminer, mineraler og omega-3-fedtsyrer. Perfekt til dig, der vil gøre bagningen sundere og give dit bagværk et næringsrigt indhold. Desuden er mange af melsorterne i denne kategori naturligt glutenfri, og for at gøre den glutenfrie bagning nemmere, er der fibermel, der fungerer som en god erstatning for gluten og dets evne til at binde.