Mel & Bagepulver

Brug forskellige melsorter til at eksperimentere og skabe variation i dit bagværk. Her finder både du, som er glutenallergiker, og du, som vil bage lidt sundere, noget, du kan bruge.

Sundt mel med naturligt indhold

Er du træt at det gamle, klassiske og tørre hvedemel, eller kan du ikke tåle det? I denne kategori finder du lækkert nøddemel, fiberhusk, kokosmel og meget andet, som giver dit bagværk et helt nyt touch. Glem alt om dit gamle, kedelig brød, og brug jordnødde- eller mandelmel til brødbagning, og lad den vidunderlige nøddeagtige duft sprede sig i hjemmet. Nøddemel er også perfekt til dig, der spiser LCHF, eftersom nødder har et naturligt lavt indhold af kulhydrater og indeholder meget fedt.

Til dig, som er på udkig efter noget helt særligt og nytænkende, har vi også algemel, som har et rigt indhold af vitaminer, mineraler og omega-3-fedtsyrer. Perfekt til dig, der vil gøre bagningen sundere og give dit bagværk et næringsrigt indhold. Desuden er mange af melsorterne i denne kategori naturligt glutenfri, og for at gøre den glutenfrie bagning nemmere, er der fibermel, der fungerer som en god erstatning for gluten og dets evne til at binde.

Læs mere
Filtre
Filtre Viser 30 produkter
Produkttype
Kokosmel3 Boghvedemel3 Sesammel2 Mesquitemel2 Havremel2 Hvedemel1 Teffmel1 Tapiokamjöl1 Quinoamel1 Kartoffelmel1 Vis flere
Varemærke
da Carla7 Mother Earth6 Urtekram5 Rawfoodshop4 Biofood3 Nyttoteket 1 Funksjonell Mat1 Alg-Börje1 Crearome1 Svenskt Kosttillskott1
Mærkning
Glutenfølsom 28
Økologisk 24
Uden tilsat sukker 20
Fri for sødemiddel 18
Sukkerfri 6
Fairtrade 1
Sorter
Mest populære