Hair Beauty Caps, Helse - Svenskt Kosttillskott
Bild saknas
Nyhed

Hair Beauty Caps

Til en smuk hårpragt.

- Næring indefra og ud
- Styrker og opbygger
- Vitaminer, mineraler, svovl .
Størrelse
60 kapsler
127 kr
120 kapsler
254 kr
-20%
180 kapsler
381 kr
-20%
-20%
Gælder t.o.m. 18/12
Op til -20% på Beauty fra Svenskt Kosttillskott.
Du sparer 32 kr i forhold til tidligere pris.

Kampagnepris

127 kr

Ord. pris

159 kr
Sammenligningspris: 2,12 kr/kaps (4,23 kr/portion)
På lager
Fri fragt over 500 kr
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Budbeei dag 9:001-2 dage
Budbee Boxi dag 9:001-3 dage
Instabox Homei dag 15:001-2 dage
Instaboxi dag 15:001-2 dage
Bringi morgen 13:001-3 arbejdsdage
Postnordi morgen 14:001-3 arbejdsdage
Betacaroten
30 kapsler
Betacaroten
79 kr
 
4,2
4.2 / 5
Betyg: 4.2 / 5

Produktrekommendationer

Betacaroten
30 kapsler
Betacaroten
79 kr
 
4,2
4.2 / 5
Betyg: 4.2 / 5
  • Produktbeskrivelse
  • Næringsindhold
  • Skriv en anmeldelse
  • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

Til stærkt og sundt hår

Hair Beauty Caps er til dig, der altid har drømt om smukt hår. Komplekset giver rigelig næring til dit hår, indefra og ud. Med svovlforbindelser, bambusekstrakt og flere vitaminer og mineraler, der styrker og opbygger. Hair Beauty Caps hjælper dig med at pleje dit hår på den bedst mulige måde!

  • Til stærkt og sundt hår
  • Giver rigelig næring indefra og ud
  • Vitaminer, mineraler og svovlforbindelser
  • Vegetabilske kapsler

Nøje udvalgte ingredienser til håret

Vil du have smukt hår, der holder i vådt og tørt? Hair Beauty Caps indeholder udvalgte ingredienser, som hjælper dig på vej på flere måder. Nedenfor er en kort beskrivelse af, hvad kosttilskuddet indeholder, og hvorfor det gør underværker for dit hår!

Svovlforbindelser: Komplekset er rigt på svovlforbindelser, svovlholdige aminosyrer, der alle arbejder for stærk hårvækst. Et eksempel er MSM (methylsulfonylmethan), som er en vigtig bestanddel af kollagen, et kropsspecifikt stof, der bidrager til hårets normale kvalitet. Kosttilskuddet indeholder også de svovlbærende aminosyrer cytin og methionin, som sammen med MSM styrker kropsvæv som hår og hud. Der er også tilsat keratin, et svovlholdigt protein, som danner grundlaget for vores hår og er en almindelig ingrediens i hårplejeprodukter.

Mineraler: Kosttilskuddet indeholder bambusekstrakt, som er en naturlig kilde til mineralet silicium. Silicium er også en vigtig bestanddel af kollagen og hjælper med at opretholde hårets struktur. Hair Beauty Caps indeholder også zink, selen og kobber. Zink er en del af hårets struktur, selen bidrager til god hårkvalitet og kobber bidrager til hårets naturlige pigmentering.

Vitaminer: For at beskytte hårcellerne mod aldring tilsættes antioxidanterne C- og E-vitamin. Disse beskytter cellerne mod frie radikaler og dermed oxidativt stress. Ved hjælp af biotin (vitamin B7) bidrager det til normal hårkvalitet, og pantothensyre (vitamin B5) bidrager igen til cellernes stofskifte. For at få svovlforbindelsen cytin ind i cellerne tilsættes vitamin B6 også.

Pas på det ydre med Svenskt Kosttillskott Beauty

Svenskt Kosttillskott Beauty er en serie til dig, der ønsker, at din krop skal føles, se ud og føles lige så godt indeni som på ydersiden. I denne serie finder du alt, hvad du skal bruge, til at pleje hår, hud og negle via kosttilskud som kollagen, hyaluronsyre, pantothen og meget mere. Gå på opdagelse i udvalget her, find dit yndlingsprodukt og bliv inspireret til at passe på din krop!

Varemærke

Svenskt Kosttillskott
Levering og betaling