B5 Pantothensyre 1000, Helse - Healthwell
Bild saknas
Nyhed

B5 Pantothensyre 1000

Højdosis pantothensyre (B5).

- 1000 mg pr kapsel
- 1 tablet om dagen
- Vegansk
Størrelse
90 tabl
209 kr
180 tabl
379 kr
-9%
270 tabl
529 kr
-16%

Vores pris

209 kr
På lager
Fri fragt over 500 kr
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Budbeei morgen 9:001-2 dage
Budbee Boxi morgen 9:001-3 dage
Bringi morgen 13:001-3 arbejdsdage
Postnordi morgen 14:001-3 arbejdsdage
Instabox Homei morgen 16:001-2 dage
Instaboxi morgen 16:001-2 dage

Produktrekommendationer

  • Produktbeskrivelse
  • Næringsindhold
  • Skriv en anmeldelse
  • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

Ekstra højdosis pantothensyre

Healthwell B5 Pantothensyre 1000 er ekstra højdosis tabletter med pantothensyre, eller vitamin B5 som det også kaldes. Pantothensyre bidrager blandt andet til at mindske træthed og udmattelse samt til normal mental præstation. Traditionelt er pantothensyre også blevet brugt som supplement til hud, hår og negle. Healthwell B5 Pantothensyre 1000 er et helt vegetabilsk tilskud og er derfor velegnet til både vegetarer og veganere. Fordi tabletterne er ekstra høje doser (1000 mg pr. tablet), behøver du kun at tage én tablet om dagen!

  • Pantothensyre (vitamin B5)
  • Ekstra høj dosis - 1000 mg pr. tablet
  • Til normal mental ydeevne
  • Veganer venlig

Hvad gør pantothensyre i kroppen?

Pantothensyre findes i alle kroppens celler og deltager i mange vigtige processer. Ligesom andre B-vitaminer spiller pantothensyre en rolle i energimetabolismen og hjælper med at reducere træthed og udmattelse. Det er også nødvendigt for, at omsætningen af kulhydrater, protein og fedt kan fungere normalt. Derudover fremmer pantothensyre en normal mental ydeevne. Med andre ord er et tilstrækkeligt indtag af pantothensyre vigtigt for at opretholde et godt generelt helbred.

Hjælper pantothensyre mod akne?

På det seneste har pantothensyre fået særlig opmærksomhed i forbindelse med hudproblemer såsom akne. Det er ikke fastslået i dag, at pantothensyre virkelig hjælper mod acne, men blandt de mange undersøgelser, der er foretaget på området, kan man se interessante resultater. I en undersøgelse (1) undersøges, hvordan tilskud med pantothensyre kan påvirke graden af betændelse og hyppigheden af akne udbrud hos personer med mild til moderat akne. I alt deltog 48 personer i undersøgelsen, hvoraf halvdelen fik i alt 2,2 g pantothensyre om dagen, mens resten fik placebo. Efter 12 uger var der en signifikant forbedring af inflammatorisk akne i gruppen, der fik pantothensyre sammenlignet med placebogruppen. Resultaterne viste også, at deltagerne tolererede tilskuddet godt uden rapporterede bivirkninger.

Kan pantothensyre overdoseres?

Pantothensyre har en meget lav toksicitet, og der er i øjeblikket ingen information om, hvilken dosering der kan være skadelig. Fordi vitamin B5 er et vandopløseligt vitamin, udskilles et eventuelt overskud i urinen. Der er også få rapporterede bivirkninger ved at tage pantothensyre. Følg den anbefalede dosis på pakken for at undgå bivirkninger.

Referencer:

Michael Yang, Betsy Moclair, Virgil Hatcher, Jed Kaminetsky, Maria Mekas, Anne Chapas, Jillian Capodice. A randomized, double-blind, placebo-controlled study of a novel pantothenic Acid-based dietary supplement in subjects with mild to moderate facial acne. Hämtad 2022-01-31.

Varemærke

Healthwell
Skriv en anmeldelse
Levering og betaling

Lær mere

  Vitaminer til dig, der træner

Vitaminer til dig, der træner

Vitaminer er nødvendige i små mængder, men som er livsvigtige.
  Bedste kosttilskud til hud, hår og negle

Bedste kosttilskud til hud, hår og negle

Vejledning til, hvilke stoffer du kan prøve for hår, hud og negle.
  Stor guide: Derfor har vi brug for vitaminer

Stor guide: Derfor har vi brug for vitaminer

Hvorfor har vi brug for vitaminer, og hvad gør de i kroppen?