Metyl B6, B12, Folat, Helse - Healthwell
Bild saknas

Metyl B6, B12, Folat

Vitamin B6, B12 og folat i methyleret form.

- Optages lettere af kroppen
- Til nervernes funktion
- Til celledannelsen
Størrelse
60 kapsler
139 kr
120 kapsler
245 kr
-12%
180 kapsler
345 kr
-17%

Vores pris

139 kr
På lager
Fri fragt over 500 kr
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Budbeei dag 9:001-2 dage
Budbee Boxi dag 9:001-3 dage
Instabox Homei dag 15:001-2 dage
Instaboxi dag 15:001-2 dage
Bringi morgen 13:001-3 arbejdsdage
Postnordi morgen 14:001-3 arbejdsdage
Vitamin B-Kompleks
100 kapsler
Vitamin B Kompleks
125 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5

Produktrekommendationer

Vitamin B-Kompleks
100 kapsler
Vitamin B Kompleks
125 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
  • Produktbeskrivelse
  • Næringsindhold
  • Skriv en anmeldelse
  • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

vitaminer B6, B12 og folat i methyleret form

Healthwell Methyl B6, B12, Folat er et methyleret kompleks med B-vitaminer B6, B12 og folat. Den methylerede form gør det nemmere for kroppen at optage vitaminerne i kosttilskuddet. Færdigmethylerede former er særligt gavnlige for personer med nedsat funktion af methyleringsprocessen, altså den proces, der omdanner vitaminer til aktive former, som kroppen kan bruge. Vitamin B6 og vitamin B12 er afgørende for nervefunktionen. Derudover er vitamin B12 også nødvendigt for at danne blodceller. Folat, også kaldet folinsyre, er til gengæld afgørende for dannelsen af røde blodlegemer og nye celler. Når du er gravid, er folat ekstra vigtigt, da celledannelsen øges.

  • Kompleks af methylerede B-vitaminer
  • Vitamin B6, B12 og Folat
  • Optages lettere af kroppen
  • Vitamin B6 og B12 til nervefunktion
  • Folat til dannelse af blodceller og celler

Methyleret for bedre optagelse

I kroppen har vi en såkaldt methyleringsproces, hvor de vitaminer, vi får i os, omdannes til aktive former, som kroppen kan bruge. For nogle fungerer processen ikke, som den skal, hvilket fører til, at de har svært ved at optage visse vitaminer, primært vitamin B6, vitamin B12 og folat. En øget dosis er ikke nok. For at kunne optage dem på en optimal måde og nyde alle deres fordele, er der brug for methylerede former, hvilket betyder, at vitaminerne allerede er aktive og kan optages af kroppen.

Tilskuddet indeholder også vitamin B2, som er nødvendigt for at de andre vitaminer kan optages. Den indeholder også aminosyren betain (trimethylglycin), som er med til at fremme kroppens egen methyleringsproces.

Om B2, B6, B12, Folinsyre

Vitaminerne, som du finder i Healthwell Methyl B6, B12, Folat er alle vigtige for, at din krop har det godt. Fordi de er vandopløselige, kan de ikke lagres i kroppen, hvilket betyder, at du skal genopfylde dem regelmæssigt gennem din kost. Vitamin B6 og vitamin B12 bidrager blandt andet til nervernes funktion. Vitamin B6 er også vigtigt for proteinomsætningen, mens vitamin B12 bidrager til dannelsen af blodceller og cellernes stofskifte. Vitamin B12 findes hovedsageligt i animalske produkter og kan derfor være svært for veganere at få nok af gennem kosten. Selv ældre kan have behov for at få ekstra vitamin B12, da optagelsen af vitaminet falder med alderen. Folat, også kaldet folinsyre, skal du til at danne nye røde blodlegemer og celler. Når celledannelsen stiger, kan folattilskud være ekstra vigtigt, fx når du vokser eller er gravid.

Vitamin B2 muliggør i dette tilskud methyleringen af de andre B-vitaminer, altså den proces, hvorved de omdannes til aktive former, som kroppen kan bruge. Vitamin B2 er også vigtigt for at nedbryde fedt, kulhydrater og protein.

Maksimale doser

Healthwell Methyl B6, B12 og Folat indeholder de anbefalede doser af hvert vitamin. Vi anbefaler, at du ikke overdoserer tilskuddet. Der er dog ingen risiko for overdosering, hvis du følger produktanbefalingen. Vær opmærksom på mængden af deklarerede stoffer, hvis du spiser flere forskellige kosttilskud.

Vegetarian Friendly
Symbolet Vegetarian Friendly angiver, at indholdet af produktet er egnet plantebaseret. Produktet er også velegnet til veganere.

Varemærke

Healthwell
Skriv en anmeldelse
Levering og betaling

Lær mere

  Vitaminer til dig, der træner

Vitaminer til dig, der træner

Vitaminer er nødvendige i små mængder, men som er livsvigtige.
  Stor guide: Derfor har vi brug for vitaminer

Stor guide: Derfor har vi brug for vitaminer

Hvorfor har vi brug for vitaminer, og hvad gør de i kroppen?