QURE Brain, Helse - Healthwell QURE
Bild saknas

QURE Brain

Højdosis kompleks for hjernen.

- Understøtter kognitiv funktion
- Q10, ALC og phosphatidylserin
- Forstærket med vitamin B12 & B6
Størrelse
60 kapsler

Vores pris

255 kr
På lager
Fri fragt over 500 kr
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Budbeei morgen 9:001-2 dage
Budbee Boxi morgen 9:001-3 dage
Bringi morgen 13:001-3 arbejdsdage
Postnordi morgen 14:001-3 arbejdsdage
Instabox Homei morgen 16:001-2 dage
Instaboxi morgen 16:001-2 dage
BrainBoost
60 kapsler
QURE BrainBoost
255 kr
 
Andre har købt
QURE Brain+Boost
Pakke
QURE Brain + BrainBoost
Pakkepris
449 kr
505 kr
Andre har købt
Clear Brain
60 tabl
New Nordic Clear Brain
169 kr
 
Andre har købt

Produktrekommendationer

BrainBoost
60 kapsler
QURE BrainBoost
255 kr
 
Andre har købt
QURE Brain+Boost
Pakke
QURE Brain + BrainBoost
Pakkepris
449 kr
505 kr
Andre har købt
Clear Brain
60 tabl
New Nordic Clear Brain
169 kr
 
Andre har købt
  • Produktbeskrivelse
  • Næringsindhold
  • Skriv en anmeldelse
  • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

Avanceret tilskud, der bidrager til hjernens præstation

QURE Brain er et kosttilskud til din hjerne og mentale præsteren. Den indeholder et højdosis og kraftigt kompleks, der er tilpasset til at understøtte og opretholde mental funktion. Dette kompleks består af blandt andet coenzym Q10, Euphoria longana-ekstrakt, phosphatidylserin og ALC. Det er også beriget med vitaminerne B12 og B6, som bidrager til normal psykologisk funktion. QURE Brain kan med fordel kombineres med QURE BrainBoost i samme serie for den bedste effekt. Køb begge produkter i et overkommelig prisniveau her.

  • Til hjernens normale funktion*
  • Avanceret og højdosis kompleks
  • Q10, ALC og phosphatidylserin
  • Forstærket med vitamin B12 og B6
  • Vegansk

Betydningen af korrekt ernæring for hjernen

Vores hjerne er meget kompleks, og god hjerne sundhed inkluderer mange forskellige ting. Med kognitiv funktion menes vores evne til vores hjernes evne til at absorbere, lagre, behandle og producere information. Denne proces kan påvirkes af flere faktorer, såsom vores alder, livsstil og hvilken ernæring vi får i os. I QURE Brain har vi valgt nogle af de mest omtalte emner, når det kommer til hjernens sundhed, så du får de bedste betingelser for at holde din hjerne i topform.  

Q10 og aldring

QURE Brain indeholder en høj dosis coenzym Q10 (ubiquinon). Q10 findes naturligt i kroppen, hovedsageligt i organer som hjerte og hjerne, hvor det fungerer som en kraftig antioxidant, der beskytter kroppens celler mod oxidativ stress. Det er også involveret i at omdanne energi fra den mad, vi spiser, til energi, som cellerne kan bruge som brændstof. Denne transformation finder sted i mitokondrier, hvor cellernes energi produceres, og hvor Q10 spiller en betydelig rolle.

Vi kan selv producere Q10 i vores kroppe, men når vi bliver ældre, aftager produktionen. I en undersøgelse (1) undersøgte forskere Q10-niveauerne i organerne hos individer mellem 0-81 år. Resultaterne viste, at niveauerne i hjertevævet var på sit højeste i 20'erne og derefter begyndte at falde gradvist med alderen. Allerede i 40'erne var niveauerne faldet med omkring 30% og i 60'erne med så meget som 50%. Mangel på Q10 kan blandt andet vise sig som mental og fysisk svagheder.

ALC til naturlig energiproduktion i hjernen

QURE Brain indeholder også ALC (acetyl-L-carnitin), en aminosyre, der produceres naturligt i kroppen. ALC spiller en rolle i energiproduktionen, da den fungerer som en transportør af fedtsyrer fra kosten til cellernes mitokondrier, hvor fedtet omdannes til energi. Mangan fungerer som en antioxidant, der beskytter vores celler mod oxidativ stress. ALC har evnen til let at krydse blod-hjerne-barrieren og komme helt ind i hjernecellernes mitokondrier (2), hvilket blandt andet kan gøre stoffet interessant, når det kommer til hjernens aldring.

Phosphatidylserin findes naturligt i cellemembranen

Phosphatidylserin er et såkaldt phospholipid, der findes naturligt i cellemembraner, herunder i hjernen. Fosfolipider bidrager blandt andet til normal signalering i cellerne, til nedbrydning af fedt og til at regulere hormonaktivitet. Når vi bliver ældre, påvirkes vores niveauer af phosphatidylserin, og da stoffet er en komponent i mange vigtige kognitive processer, er det vigtigt, at vi har tilstrækkelige niveauer af det i kroppen. QURE Brain indeholder 200 mg phosphatidylserin pr. dosis med en høj andel aktivt stof.

Qure BrainQURE Brain indeholder kendte stoffer for hjernens sundhed.

B12 og B6 til en normal hjernefunktion

QURE Brain er også beriget med vitamin B12 og vitamin B6, som bidrager til hjernens normale funktion*. Vitamin B12 bidrager til normal psykologisk funktion og til dannelsen af neurotransmittere, der er nødvendige for optimal hjernefunktion. Vitamin B6 bidrager blandt andet til normal bloddannelse, til immunforsvarets normale funktion og til at reducere træthed og udmattelse.

Vegetarian Friendly
Symbolet Vegetarian Friendly angiver, at indholdet af produktet er egnet plantebaseret. Produktet er også velegnet til veganere.

Referencer:

1. Anders Kalén, Eeva-Liisa Appelkvist, Gustav Dallner. 1989. Age-related changes in the lipid compositions of rat and human tissues. Lipids24, 579–584. (Hentet 2021-01-25)

2. Graciela S Ribas, Carmen R Vargaz, Moacir Wajner. 2014. L-Carnitine supplementation as a potential antioxidant therapy for inherited neurometabolic disorders. (Hentet 2021-02-19)

Varemærke

Healthwell QURE
Skriv en anmeldelse
Levering og betaling

Kunder der har købt dette produkt har også købt

Better Noodles
300 g
Organic Better Than Noodles
30 kr
 
Andre har købt