Allergi

Mange lider af forskellige former for allergi såsom pollen- og græsallergi med bl.a. kløe, irriterede øjne og tæthed i næsen som følge.

Læs mere
Filtre
Filtre Viser 6 produkter
Enzymer3 Saltpibe2 Cellulosepulver1
Varemærke
Selamix2 Acrilex Egenvård2 Baltex1 Alpha Plus1
Sortering
Popularitet
Nasaleze
800 mg
Nasaleze Allergy Blocker
95 kr
 
Allmyn
24 kaps
Allmyn
Nyhed
105 kr
 
Allmyn
72 kaps
Allmyn
Nyhed
215 kr
 
PollaZym
60 kapsler
Alpha Plus PollaZym
Nyhed
215 kr
 
Saltpipa
60 g
Selamix Saltpipa
249 kr
 

Produkter til allergisymptomer

Disse allergisymptomer kan virkelig være belastende og gøre hverdagen svær at komme igennem. Derfor har vi samlet alle vores mest effektive produkter, som ved hjælp af deres virksomme ingredienser kan hjælpe med at lindre dine gener.

Allergi opstår, når immunsystemet reagerer på substanser i omgivelserne, som er uskadelige for de fleste mennesker. Disse substanser kaldes allergener og findes fx i mider, dyrehud og -pels, pollen, insekter, skimmel, fødevarer og visse lægemidler.

Allergiske reaktioner

Når en allergisk person kommer i kontakt med en allergen, opstår der en allergisk reaktion, som udløser en antistofreaktion. Når antistoffet derefter binder sig til allergenen, frigives en anden type stof (fx histamin), som bidrager til allergisymptomerne. Ved hjælp af forskellige hjælpemidler kan du dog lindre dine allergisymptomer, så du kan vende tilbage til en god hverdag med fuld fart på.