Læs mere

Aloe vera

Aloe vera er planten, hvis saft længe er blevet anvendt til sundhed og velvære og til indvortes såvel som udvortes brug. Aloe vera vokser i tropiske klimaer og har en gelelignende indre del, som bl.a. anvendes til at lave aloe vera-juice.

Filtre
Filtre Viser 5 produkter
Varemærke
NOBE4 Avivir1
Mærkning
Økologisk 1
Sorter
Mest populære
NOBE Aloe Vera
20-pak
NOBE Aloe Vera
349 kr
380 kr
Aloe Vera Juice
1 L
Avivir Aloe Vera Juice Naturel
145 kr
 
3,5
3.5 / 5
Betyg: 3.5 / 5

Aloe veras anvendelse

Aloe vera-juice anvendes i dag af mange som et dagligt tilskud for at bidrage til mave- og tarmbalancen samt for at fremme næringsoptaget i tarmen. I denne kategori har vi samlet mange rene og koncentrerede aloe vera-juicer af høj kvalitet fra vores sortiment til dig, der vil hjælpe din mave og din hud med noget ganske særligt.

Gennem flere tusind år har mennesker anvendt geleen fra aloe vera-plantens blade for at hjælpe huden med at heles og igen blive blød og fin. Faktisk har aloe vera længe været anvendt til at behandle mange typer problemer såsom forstoppelse og forskellige hudlidelser som solskoldning eller hudirritation. I dag er der mange, der anvender aloe vera til at lindre symptomer fra psoriasis og akne. En positiv effekt ved at anvende aloe vera på huden er, at mange oplever, at deres hud bliver blød, glat og velplejet.