Inspiration | Kost & kosttilskud | Min malsætning | Træning

Hot Pot Jar med shiratakinudler

En simpel opskrift, hvor du kan tilberede store dele på forhånd. Tilsæt blot kogende vand, og på få minutter er maden klar til at blive serveret. Det er ekstra rart, da retten serveres i en glaskrukke!

Hot Pot Jar med nudlar, champinjoner och grönsaker. Toppa med kyckling eller tofu.

Ingredienser 2 portioner
• 1 pakke Core Shirataki Nudlar
• 4 stk. friske champignonger
• 10 stk. sukkerærter
• 1 mellemstor gulerod
• 2 stk. forårsløg
• 2 håndfulde kål i strimler (rød, hvid eller grøn)
• 1 grøntagsbouillonterning
• 1 tsk. sambal oelek eller anden chilisauce

Fremgangsmåde:

Skyl nudlerne med masser af koldt vand og lad dem dryppe af. Fyld 2 glas med champignonger i skiver, sukkerærter i strimler, shiratakinudler, kinakål og gulerødder i strimler. Smuldr omkring ½ bouillonterning i hver hot pot jar og lidt sambal oelek, sriracha eller lignende. Top med f.eks. tofu, rester af kylling fra dagen før eller rejer og forårsløg i strimler.

Sæt de tætsiddende låg på, og stil dem i køleskabet, indtil det er tid til at spise. Hæld kogende vand over og lad det stå i et par minutter, så grøntsagerne blødgøres lidt, og alt er blevet varmet igennem. Så er det klar!

Ingredienser

 
Core Shirataki Nudler
 
Sweet Chili lavt kalorie indhold
 
Grønsags bouillon
 
Grøntsagsbouillon
 
GOT7 Pineapple/Chili

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej