Inspiration | Kost & kosttilskud | Min malsætning | Træning

Opskrift: Glutenfri jordbærkage

Cremet og god jordbærkage, glutenfri. Brug gerne tærteskorpen til at variere mellem de forskellige slags fyld. Godt at servere både til kaffe og til dessert.

Ingredienser, ca. 6 portioner

Mandelbund
Ernæringsindhold1 portion
Energi542 kcal
Protein11 g
Kulhydrater26 g
Fedt40 g
0,75 dl kokospalmesukker
3,75 dl mandelmel
1 dl kokosmel
1 æg
2 spsk kokosolie
Fyldning
3 æggeblommer
2 dl creme fraiche
3 spsk kokospalmesukker
250 g jordbær

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader.
Bland alle ingredienserne til bunden og rør dem til en ensartet dej.
Tryk dejen ud i en form, som du børster med kokosolie. Sæt formen i køleskabet i 30 minutter og bag derefter i midten af ovnen i 8 minutter. I mellemtiden piskes æg, creme fraiche og sukker sammen til en glat dej. Hæld dejen i den bagte tærtebund og tilsæt jordbærene sidst. Bages midt i ovnen i ca. 15 minutter. Lad kagen køle af og støv med lidt flormelis inden servering.

##PRODUKTGRUPPE 1##

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej