Inspiration | Kost & kosttilskud | Min malsætning | Træning

Proteinrig brunkageroulade med kaseinfyld

Fyld julefadet op med en proteinfyldt roulade med smag af brunkage og tyttebær.

Sund roulade med tyttebærsyltetøj på et fad.

Ingredienser

• 3 æggehvider (1 dl)
Næringsindhold pr.1 stykke
Energi55,8 kcal
Protein8 gram
Kulhydrat1,5 gram
Fedt1,9 gram
• 1 æg
• 1 scoop (33 g ) Core Whey Protein Vanilje Milkshake
• 1 spsk brunkagekrydderi
• 1 spsk stevia
• 1 tsk bagepulver
• 2 tsk fiberhusk
• 2 spsk vand
Kasein- og tyttebærfyld
• 1 scoop (25g) Core Casein Vaniljesauce
• 1 dl vand
• 100 g philadelphia 11%

• 2 spsk tyttebærsyltetøj med lavt kalorieindhold

Gør sådan:

1. Pisk 2 af æggehviderne til fast hvidt skum med en elpisker.

2. Pisk resten af ??æggehviderne i en separat skål, ægget og de tørre ingredienser til en klistret dej. Fortynd med 2 spsk vand.

3. Bland forsigtigt de piskede æggehvider i dejen, målet er at bevare så meget af luftigheden som muligt.

4. Fordel dejen i et relativt tyndt rektangel på en bageplade.

5. Bages i ovnen ved 160 grader i cirka 20 minutter. Tag ud og lad køle af.

6. Pisk kaseinet med vandet og stil det i køleskabet i cirka 10 minutter, så det svulmer lidt op.

7. Tag den ud og pisk den op igen sammen med Philadelphia osten, bland tyttebærsyltetøjet i.

9. Fordel derefter et jævnt lag af fyldet på bunden og rul sammen.

Tips! Lav din egne brunkagekrydderi. Bland 2 spsk stødt kanel , 1 spsk stødt kardemomme, 1 spsk malet ingefær og 1 spsk stødt nelliker. Opbevares i en tæt lukket bøtte.

Ingredienser:

 
Nellike Stødt
 
FiberHUSK
 
Core Casein
 
Ægte kanel ØKO
 
Ingefær pulver
 
Stødt Kardemomme
 
Core Whey Protein
 
Bagepulver

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej