Inspiration | Kost & kosttilskud | Min malsætning | Træning

Restitution med massagepistol

Med en massagepistol kan du få en god og dyb massage uden at gå til massøren. En god investering, hvis du træner eller har ondt i kroppen og skal bløde musklerne op.

Du kan bruge en massagepistol, når du har brug for hjælp til at frigøre triggerpunkter, stimulere bindevævet, øge blodcirkulationen, blødgøre eller forebygge stive og ømme muskler. Den er enkel og nem at bruge og du får presset lidt ekstra på steder, som andre massageprodukter ikke rigtig når.

Massagepistol.

Hvad er en massagepistol god til?

Effektiv opvarmning
Vi har alle været der, når du har så mange træningssmerter, at vi overvejer at springe en træning over, fordi du næsten ikke kan bevæge dig. Massage er uovertruffen, når det kommer til at kickstarte og blødgøre stive og trætte muskler. Massagepistolen kan således hjælpe dig med at varme op og komme hurtigere i gang med din træning.

Optimeret genopretning
Undersøgelser har vist, at massage efter en træning kan reducere træningssmerter, være anti-inflammatorisk og fremskynde restitutionen. Med en massagepistol i træningstasken kan du nemt og smidigt samle den op efter træning og optimere din restitution.

Helende
Massage kan fremskynde helingsprocessen af dine muskler og hjælpe med at forebygge nye skader. Massage forbedrer blodcirkulationen i musklerne, så de skadede områder heler hurtigere.

Håndter stress
Stive og ømme muskler kan også skyldes stress, især hvis du er stiv omkring skuldre og nakke. Udover at blive blødere i disse områder, når du masserer dem, frigives der også endorfiner. Endorfiner er kroppens egen morfin og som får dig til at føle dig godt tilpas, skaber lykkefølelse og kan også lindre smerter og få dig til at stresse ned. Med en massagepistol kan du nemt få adgang til disse områder på egen hånd.

produkter

 
Flowlife Flowfeet
 
Flowlife Flowgun Go!
 
Flowlife Flowtank
 
Massagepistol
 
Flowpillow Heat
 
Flowgun Pocket

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej