Læs mere

Proteinpulver

Protein er musklernes byggesten og en af de vigtigste komponenter for dig, som ønsker at opbygge din muskelmasse eller vil hjælpe med at modvirke muskelnedbrydning. Proteinpulver er en enkel, lækker og økonomisk måde at få nok protein på i løbet af dagen. Og der findes mange forskellige typer protein, som du kan benytte dig af.

Filtre
Filtre Viser 99 produkter
Udvalg
Vallekoncentrat25 Valleisolat11 Ærteprotein10 Æggeprotein7 Kasein7 Hampeprotein7 Trefaset protein6 Okseprotein6 Sojaprotein5 Risprotein5 Vis flere
Varemærke
Self Omninutrition15 Svenskt Kosttillskott13 Pro Nutrition8 Optimum Nutrition7 Holistic6 Wellaware5 Scitec4 Fairing4 Superfruit4 Healthwell4 Vis flere
Mærkning
Låglaktos 49
Laktosfri 45
Fri fr. sötningsmedel 28
Steviasötad 9
Sortering
Popularitet
Anab. Protein
4 kg
Anab Protein
595 kr
 
Mutant Whey
4,5 kg
Mutant Whey
635 kr
 
Vassleprotein
5 kg
Holistic Vassleprotein
1045 kr
 
1 2

Typer af proteinpulver

Valleprotein og kasein er to af de mest almindelige proteintyper, som begge er forskellige varianter af mælkeprotein. Valleprotein er perfekt både før og efter træning og kan optages hurtigt i kroppen, mens kasein nedbrydes langsommere af kroppen og derfor er længere tid om at blive optaget. Derfor kan det være godt at indtage kasein efter en sen træning for at bidrage med byggesten til muskelopbygning i nattens løb, mens du sover. Okseprotein og æggeprotein er andre proteintyper med høj biologisk værdi, som desuden er egnede til personer med laktosefølsomhed.

Der findes også en række vegetabilske proteiner såsom hampeprotein, risprotein, ærteprotein og sojaprotein, som er udmærkede alternativer til dig, der fx er vegetar eller veganer. Desuden er de egnede til personer, der ikke tåler mælkeprotein eller laktose. Vi har også en række proteinsnacks og protein til madlavning i vores sortiment, som kan fungere som sjove og virkelig lækre variationer til det sædvanlige proteinpulver.