Proteinpulver

Protein er musklernes byggesten og en af de vigtigste komponenter for dig, som ønsker at opbygge din muskelmasse eller vil hjælpe med at modvirke muskelnedbrydning. Proteinpulver er en enkel, lækker og økonomisk måde at få nok protein på i løbet af dagen. Og der findes mange forskellige typer protein, som du kan benytte dig af.

Læs mere
Filtre
Filtre Viser 98 produkter
Udvalg
Vallekoncentrat24 Valleisolat14 Hampeprotein9 Risprotein7 Kasein7 Trefaset protein6 Okseprotein6 Ærteprotein5 Æggeprotein5 Sojaprotein5 Vis flere
Varemærke
Self Omninutrition15 Svenskt Kosttillskott10 Pro Nutrition8 Optimum Nutrition7 Fast6 Holistic6 Scitec5 Paleoethics 4 Fairing4 Superfruit4 Vis flere
Mærkning
Låglaktos 52
Laktosfri 44
Fri fr. sötningsmedel 28
Steviasötad 9
Sortering
Popularitet
Vassleprotein
5 kg
Holistic Vassleprotein
1155 kr
 
1 2

Typer af proteinpulver

Valleprotein og kasein er to af de mest almindelige proteintyper, som begge er forskellige varianter af mælkeprotein. Valleprotein er perfekt både før og efter træning og kan optages hurtigt i kroppen, mens kasein nedbrydes langsommere af kroppen og derfor er længere tid om at blive optaget. Derfor kan det være godt at indtage kasein efter en sen træning for at bidrage med byggesten til muskelopbygning i nattens løb, mens du sover. Okseprotein og æggeprotein er andre proteintyper med høj biologisk værdi, som desuden er egnede til personer med laktosefølsomhed.

Der findes også en række vegetabilske proteiner såsom hampeprotein, risprotein, ærteprotein og sojaprotein, som er udmærkede alternativer til dig, der fx er vegetar eller veganer. Desuden er de egnede til personer, der ikke tåler mælkeprotein eller laktose. Vi har også en række proteinsnacks og protein til madlavning i vores sortiment, som kan fungere som sjove og virkelig lækre variationer til det sædvanlige proteinpulver.