Inspirerende læsning | Kost & kosttilskud | Min målsætning | Træning | Opskrifter | Ambassadører

Luciabrød med protein og fibre

Findes der noget bedre og lækrere i julen end luciabrød. Her tilbyder vi en syndfri udgave af luciabrød med et højt indhold af protein og fibre og lavere indhold af kulhydrater og sukker. En selvfølge til julekaffen!

Ingredienser
50 g kokosmel
40 dl mandelmel
40 g Core Whey Protein Neutral *uden sødemiddel*
6 spsk fiberhusk
2-3 tsk stevia sukker
2 tsk bagepulver
2 poser safran
1 nip salt
4 æggehvider
2 æggeblommer
100 g let kvark
100 g madlavningsfløde 7%, vegansk

Gør sådan:

Bland alle tørre ingredienser undtagen stevia i en skål.

Pisk æggehvider og stevia til æggehviderne er hårde og hvide.

Pisk 1 æggeblomme, kvark og madlavningsfløden til en jævn masse, rør fløden i skålen med de tørre ingredienser og rør derefter æggehviderne i, til det bliver en jævn dej.

Sæt ovnen på 160 grader og lad dejen stå i cirka 20 minutter, inden du ruller den ud til store pølser og former dem som luciabrød. Pisk den anden æggeblomme og pensl bollerne.

Bag luciabrød i ovnen i cirka 20 minutter.

Næringsværdiper 100g
Energi155 kcal
Protein15,6 g
Kulhydrater3,7 g
Fedt8,7 g

Ingredienser:

 
Core Whey Protein
 
FiberHUSK
 
Bagepulver
 
Use Like Sugar
 
Gourmet Jodsalt
 
Kokosmel Øko

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej