Mutant Creakong, Kosttilskud - Mutant
Bild saknas

Mutant Creakong

Kreatinkompleks

- Kreatin-monohydrat
- Kreatin-magnesiumchelat
- Tri-kreatin-citrat
Størrelse
300 g

Vores pris

159 kr
Udsolgt hos leverandør
  • Produktbeskrivelse
  • Næringsindhold
  • Skriv en anmeldelse
  • Levering og betaling
Produktbeskrivelse

Kreatinkompleks til muskelvolumen og styrke

Mutant Creakong er en avanceret kreatinblanding af tre forskellige kreatintyper: kreatin-monohydrat, kreatin-magnesiumchelat og tri-kreatin-citrat, for at give dig en maksimal effekt. Mutant Creakong henvender sig til dig, der træner hårdt og intensivt med fokus på præstation, styrke og muskelvolumen. En bøtte rækker til 75 dage med en nøje udviklet portionsdosering. Bland en portion (4 gram pulver) med godt 3 dl vand, og drik en portion om dagen, på træningsdage helst en halv time før træningen for at få den bedste effekt.

  • Creakong med tre kreatintyper
  • Kreatin bidrager til styrkeudviklingen
  • Kreatin passer til dig, der går efter muskelvolumen

Tre kreatintyper

Kreatin-monohydrat er den mest almindelige form for kreatin og den type, som der findes flest undersøgelser af. Mutant Creakong indeholder Creapure, en patenteret form for kreatin-monohydrat. Mutant Creakong indeholder også den patenterede kreatinform Creatine-Magnapower, som er en chelateret form for kreatin, hvor stoffet er bundet til magnesium for at sikre en optimal optagelsesevne. Den tredje kreatintype, tri-kreatin-citrat, er også en bunden form for kreatin med gavnlig effekt i kroppen.

Kreatin har en dokumenteret effekt ved styrkekrævende træning og anvendes derfor ofte blandt personer, der styrketræner. Kreatin hjælper med at fylde kroppens forråd af ATP, den type energi, som anvendes ved kortvarig og højintensiv styrkeudvikling.

Varemærke

Mutant
Næringsindhold
Skriv en anmeldelse
Levering og betaling

Produktrekommendationer

Core Creatine
500 g
Core Creatine
85 kr
 
Creatine Xplode
500 g
Olimp Creatine Xplode
249 kr
 
Andre har købt