Creatine Magna Power - Olimp
Bild saknas

Creatine Magna Power

Magnesium kreatin chelat er en ny kreatinmolekyle, hvor man får øget effekt, idet man har bundet kreatinet med magnesium.

Vores pris

499 kr
Produktet er udsolgt og kommer ikke på lager igen.
  • Produktbeskrivelse
  • Næringsindhold
  • Skriv en anmeldelse
  • Levering og betaling
Produktbeskrivelse

Det nye kreatin, hvor man har skabt en ny molekyle af kreatin og mineralet magnesium ved at chelatere den til en aminosyre. Dette produkt er patenteret af Albion Laboratories i USA og distribueres i Europa af Olimp Sport Nutrition.

Hvad får man så? Større ydeevne især for idrætsudøvere med intervalfaser som hockey, indebandy, fodbold eller idrætsgrene med enkelte eksplosive faser, fri idræt som højdespring, længdespring og kastesport. Kreatin er yderst velegnet til kraftsport, styrkeløft og bodybuilding.

En øget eksplosivitet betyder, at man kan yde mere, inden mælkesyren sætter ind. Kreatin Magnapower giver en bedre optagelse fra en mindre dosis! Kreatin monohydrat er blevet undersøgt i årtier, og forskningen er enig om de positive effekter på styrke, muskeludvikling og eksplosivitet. Men det er også blevet forbundet med en ikke altid positiv vægtstigning i form af væske, maveproblemer, besværlig opladning, og desuden er der en del, der ikke oplever nogen effekt overhovedet, dvs. de såkaldte "non-responders". Nu har man taget de bedste egenskaber fra kreatinet og skabt et helt nyt produkt uden uønskede bivirkninger i et praktisk kapselformat.

Intet behov for at "lade op med høje doser". Nu får man effekten straks! Kreatinet bevares stabilt og bliver ikke forvandlet til skadelige biprodukter som kreatinin. Kombinationen af magnesium og kreatin har en gensidig synergieffekt og giver bedre resultater, end hvis stofferne tages hver for sig, takket være Albion Laboratories' unikke patenterede chelateringsproces.

Varemærke

Olimp
Næringsindhold
Skriv en anmeldelse
Levering og betaling

Produktrekommendationer

Core Creatine
500 g
Core Creatine
85 kr
 
Creatine Powder
300 g
Optimum Nutrition Creatine Powder
99 kr
 
Andre har købt

Kunder der har købt dette produkt har også købt

GFX 8
1,5 kg
GFX 8
249 kr
 
Andre har købt
Animal M Stak
21 pack
Animal M Stak
335 kr
 
Andre har købt
L-Carnitine
60 kapsler
Pro Nutrition L-Carnitine
79 kr
 
Andre har købt
Magnesiumolie
100 ml
OsiMagnesium Magnesiumolja +OptiMSM
119 kr
 
Andre har købt
Core Green Tea
60 tabl
Core Green Tea
85 kr
 
Andre har købt
Sun Lotion SPF 15
150 ml
Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft Sun Lotion SPF 15
105 kr
 
Andre har købt