Creatine Magna Power, Kosttilskud - Olimp
Bild saknas

Creatine Magna Power

Magnesium kreatin chelat er en ny kreatinmolekyle, hvor man får øget effekt, idet man har bundet kreatinet med magnesium.
Størrelse
300 kapsler

Vores pris

505 kr
På lager
Fri fragt!
Sendes omgående  
FragtmetodeSendesLeveringstid
Bringi dag 13:001-3 arbejdsdage
Postnordi dag 16:001-3 arbejdsdage
Core Kre-Alkalyn
120 kapsler
Core Kre-Alkalyn
185 kr
 
Tips
Core Creatine
500 g
Core Creatine
85 kr
 
Tips
Core Creatine Pro
340 g
Core Creatine Pro
209 kr
 
Tips
  • Produktbeskrivelse
  • Næringsindhold
  • Skriv en anmeldelse
  • Levering og betaling
Produktbeskrivelse

Det nye kreatin, hvor man har skabt en ny molekyle af kreatin og mineralet magnesium ved at chelatere den til en aminosyre. Dette produkt er patenteret af Albion Laboratories i USA og distribueres i Europa af Olimp Sport Nutrition.

Hvad får man så? Større ydeevne især for idrætsudøvere med intervalfaser som hockey, indebandy, fodbold eller idrætsgrene med enkelte eksplosive faser, fri idræt som højdespring, længdespring og kastesport. Kreatin er yderst velegnet til kraftsport, styrkeløft og bodybuilding.

En øget eksplosivitet betyder, at man kan yde mere, inden mælkesyren sætter ind. Kreatin Magnapower giver en bedre optagelse fra en mindre dosis! Kreatin monohydrat er blevet undersøgt i årtier, og forskningen er enig om de positive effekter på styrke, muskeludvikling og eksplosivitet. Men det er også blevet forbundet med en ikke altid positiv vægtstigning i form af væske, maveproblemer, besværlig opladning, og desuden er der en del, der ikke oplever nogen effekt overhovedet, dvs. de såkaldte "non-responders". Nu har man taget de bedste egenskaber fra kreatinet og skabt et helt nyt produkt uden uønskede bivirkninger i et praktisk kapselformat.

Intet behov for at "lade op med høje doser". Nu får man effekten straks! Kreatinet bevares stabilt og bliver ikke forvandlet til skadelige biprodukter som kreatinin. Kombinationen af magnesium og kreatin har en gensidig synergieffekt og giver bedre resultater, end hvis stofferne tages hver for sig, takket være Albion Laboratories' unikke patenterede chelateringsproces.

Varemærke

Næringsindhold
Skriv en anmeldelse
Levering og betaling

Produktrekommendationer

Core Kre-Alkalyn
120 kapsler
Core Kre-Alkalyn
185 kr
 
Tips
Core Creatine
500 g
Core Creatine
85 kr
 
Tips
Core Creatine Pro
340 g
Core Creatine Pro
209 kr
 
Tips
Creatine Powder
300 g
Optimum Nutrition Creatine Powder
95 kr
 
Andre har købt