Black Friday på Svensk Kosttilskud

Gør dig klar til Black Friday på Svensk Kosttilskud! Dagen finder sted fredag den 25. november, en dag fyldt med fantastiske rabatter på en masse forskellige ting til træning og sundhed. Men allerede mandag den 21. november, tyvstarter vi den såkaldte Black Week, med nye tilbud hver dag. Benyt lejligheden til at forkæle dig selv med noget, eller hvorfor ikke købe julegaverne nu?

Gå ikke glip af Black Friday på Svensk Kosttilskud!

Hvad er Black Friday?

Black Friday startede i USA allerede i 1800-tallet og er i dag deres største shoppedag, med årets største rabatter. Mange butikker åbner så tidligt som ved midnat, og ofte dannes lange køer ude for butikkerne, før de åbner. Dagen har spredt sig, og er nu startskuddet til julehandlen i næsten hele verden. Black Friday falder altid dagen efter den amerikanske højtid Thanksgiving, som altid er den fjerde torsdag i november. Hos Svensk Kosttilskud har vi været opmærksomme på denne dag gennem flere år, ved at tilbyde vores kunder masser af rabatter, på en række forskellige varer.

Black Week

Flere virksomheder har kampagner i løbet af ugen, optil Black Friday. Men det slutter ikke her, det fortsætter nemlig over hele weekenden og ender til sidst med Cyber Monday, som er e-handlens egen dag for udsalg.

Gør dig klar til Black Friday på Svensk Kosttilskud, en dag fyldt med fantastiske rabatter på produkter til træning og sundhed.

Gå ikke glip af Black Friday på Svensk Kosttilskud!