Salgsassistent

SVENSK KOSTTILSKUD

Publicerad: 2011-10-04

Järfälla, Stockholm 1 plats 

Svensk Kosttilskud er et internetbaseret firma, der arbejder inden for salg af kosttilskud, helsekost, træningstøj og træningstilbehør. Vi er inde i en god vækst, og vores mål er at udvide til nye markeder og lande, hvilket giver gode karrieremuligheder i firmaet. Vi er et positivt og engageret team på 13 personer og søger nu en salgsassistent, som vil komme til at arbejde med løbende markedsføring og butiksadministration af vores danske webbutik.

Vi søger dig, som er initiativrig, villig til at tage en ekstra tørn når det er nødvendigt, og som er på udkig efter udfordringer og karrieremuligheder. Arbejdet vil være udfordrende, spændende og udviklende, og nogle gange også lidt stressende. Arbejdsopgaverne vil spænde fra løbende butiksarbejde til projektarbejde med deadlines. Du skal have mindst en gymnasial uddannelse eller tilsvarende og være rigtig god til dansk.

Arbejdsopgaver er blandt andre

  • Markedsføring
  • Markedsundersøgelse
  • Butiksadministration
  • Leverandørkontakt
  • Sociale medier
  • Dansk kundeservice

Arbejdspladsen ligger i Järfälla, 15 km nord for Stockholm.

 

Udviklingsmuligheder
Du kommer til at prøve kræfter med mange forskellige arbejdsopgaver og lære, hvordan firmaet fungerer fra bunden. Da vi er i kraftig vækst og står midt i en udvidelse til nye markeder og lande, er der gode karriere- og udviklingsmuligheder i virksomheden. Du kan bl.a. udvikle dig inden for markederne, forretningsudvikling eller til butiksansvarlig.

Send din ansøgning som brev vedlagt dit CV. Eventuelle spørgsmål sendes til rekrytering@svensktkosttillskott.se

Arbejdstid

Fuld tid

Løn

Fast løn

ANSØGNING

Sidste frist for ansøgning: Send din ansøgning med det samme, samtaler gennemføres løbende.

Send din ansøgning til: rekrytering@svensktkosttillskott.se 

Arbejdsgivere

SVENSKT KOSTTILLSKOTT AB

Adresse

GJUTMÄSTARE ROSBERGS VÄG 8 
JÄRFÄLLA