Inspiration | Kost & kosttilskud | Min malsætning | Træning

Præstere mere med Alexander Bica

Alexander Bica er et lovende talent inden for disciplinen brydning, og har trods sin unge alder allerede opnået at vinde guld under både de svenske og nordiske mesterskaber. For at blive den bedste, skal man altid præstere og være bedre end modstanderne. Hvordan opnår man at præstere mere, og hvad gør man, hvis motivationen svigter?

Alexander Bica

Alexander Bica har taget guld under både de svenske og nordiske mesterskaber i brydning.

- Mit bedste råd til at præstere mere er at lade kroppen komme sig og lytte til den, når den er træt eller har trænet for meget.

Ud over at lade kroppen komme sig anbefaler Alexander også, at man tager de kosttilskud, som man ved eller føler, at kroppen ikke får tilstrækkelige mængder af. Inden sengetid tager Alexander både tilskud af zink og magnesium, hvilket giver en bedre søvn og muskelafslapning, så han har det bedre og føler sig mere frisk dagen derpå. For at maksimere udholdenheden under træningen tager han også et tilskud i form af et pulver med kulhydrater før træningen, så han kan overkomme mere.

- Dette påvirker min hverdag på en meget positiv måde, da jeg kan træne bedre den næste dag, hvis jeg har ladet kroppen komme sig og lyttet til den, når jeg enten er træt eller har ondt nogle steder. Så det er faktisk hemmeligheden bag en lang karriere og at opnå så gode resultater som muligt.

Når motivationen mangler, eller hvis træningen ikke rigtig går efter forventningerne, er det vigtigt, at man kan finde sig selv igen, og præstere lige så godt, eller bedre, næste gang.

- Mit fix, når jeg ikke præsterer, er at straffe mig selv med en hård træning. Derefter overvejer jeg, hvorfor jeg ikke præsterede, og jeg forsøger at lære af dette og vende styrket tilbage.

Alexanders favoriter

 
Core Carbs
 
Core Zink
 
Core Sports Drink+
 
Core Endurance
 
Core Whey Protein

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej