RAW Extreme Gains, Kosttilskud - Svenskt Kosttillskott
Bild saknas

RAW Extreme Gains

Næste generations gainer.

- Vægtøgning
- Øget muskelmasse
- Højt næringsindhold
Størrelse
4,5 kg
Smag
Apple Pie
Chocolate & Oats
Vanilla Blueberry

Vores pris

525 kr
På lager
Fri fragt!
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Bringi dag 13:001-3 arbejdsdage
Mypacki dag 14:001-3 arbejdsdage
Budbeei dag 16:001-2 dage
Instabox Homei dag 16:001-2 dage
Instaboxi dag 16:001-2 dage
Core Gainer
1,6 kg
Core Gainer
175 kr
 
Core Creatine
500 g
Core Creatine
115 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Core Whey Protein
1 kg
Core Whey Protein
159 kr
 
3,9
3.92 / 5
Betyg: 3.92 / 5
 • Produktbeskrivelse
 • Næringsindhold
 • Skriv en anmeldelse
 • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

Extreme Weight Gain Formula

RAW Extreme Gains er den næste generations massive gainer formular. Ud over sit tætte kalorieindhold skiller produktet sig ud ved at give en balance mellem både hurtige og langsomme kulhydrater fra havre. Så du får en jævn tilførsel af kulhydrater og ikke undgår blodsukkerfald.

RAW Extreme Gains inderholder 40 g protein pr. Portion og hele 640 kcal. Dette inkluderer masser af energi tilsat MCT-fedt, Muscle Creatine Injectors blandningen gør dig fyldig og stor. Perfekt til bodybuildere, atleter og kampsportsfolk, der ønsker at tage på i vægt og giver musklerne det, de har brug for, for at opnå de ultimative gains!

 • For øget muskelmasse og vægtforøgelse
 • Højkvalitets blanding
 • Kreatin og glutamin
 • Højt næringsindhold
 • Extreme Performance for Extreme Athletes

For at tage på i vægt og opbygge en solid muskelmasse skal du have flere kalorier, end du forbrænder. Med en gainer er det let at få den ekstra mængde, indholdet af både kulhydrater og protein giver dig to af de vigtigste byggesten til både restitution, udvikling, ydeevne og opbygning af fyldige muskler.

Tip! Vil du have en gainer med færre kulhydrater? Prøv RAW Lean Gains!

Fyldige muskler og vægtøgning med muskel Creatine Injectors

Muscle Gains™ Injection Formula gør dig fyldig og stor, allerede efter et par portioner. Denne blanding består af:

Kreatin fungerer som energikilde til dine muskler og er et grundtilskud under vægtøgningsperioder. Den bedste effekt opnås ved et dagligt indtag på mindst 3 g kreatin(1). Undersøgelser har vist, at kreatin forbedrer ydeevnen både under kortsigtet intensivt arbejde og ved gentagelser med høj intensitet. I en undersøgelse styrketrænede 43 trænede mænd i 8 uger, mens de tog enten kreatin eller placebo. Kreatingruppen øgede sin fedtfri masse meget mere end placebogruppen (2). Kreatin findes i kød og fisk, men for at få den optimale mængde, når du skal øge ydeevnen, er det svært at få nok gennem kosten, med et kosttilskud vil det være lettere at få den rigtige mængde.

Glycin er en ikke-essentiel aminosyre, der er inkluderet som en byggesten i proteiner og især i kollagen.

Glutamin er en aminosyre, der er en del af det protein, som opbygger vores muskler. L-formen af ??glutamin betyder, at den er i fri form og lettere at optages af blodet. Øget indtagelse af glutamin bidrager til væskeansamling i musklerne, og det kan give dig en følelse af muskelpump, udholdenhed og tryk i træningen.

Taurin er en aminosyre, der blandt andet findes i muskler, hjerte og hjerne. Denne aminosyre er især værdsat for sin virkning på væskeansamling i musklerne.

DigeZyme® Enzymkomplex

RAW Extreme Gains indeholder et avanceret enzymkompleks bestående af 5 fordøjelsesenzymer. Disse hjælper kroppen med at nedbryde protein, fedt, kulhydrater og vigtige næringsstoffer, så du får den bedst mulige ernæring. Blandingen består af enzymerne amylase, protease, laktase, lipase og cellulase.

Dosering og anvendelse

RAW Extreme Gains tages dagligt. Det mest almindelige er at drikke din gainer lige efter træning, det tidspunkt hvor kroppen glædeligt tager imod protein og kulhydrater til effektiv opbevaring i musklerne. Det er også muligt at tage en gainer som et mellemmåltid. Tilpas dit indtag efter dine egne behov og mål med din træning. Bland med vand eller mælk for at få endnu flere kalorier.

Referencer

 1. Matthew Hall, Thomas H Trojian. 2013. Creatine supplementation.
 2. João Pedro Nunes, Alex S Ribeiro, Brad J Schoenfeld, Crisieli M Tomeleri, Ademar Avelar, Michele Cc Trindade, Hellen Cg Nabuco, Edilaine F Cavalcante, Paulo Sugihara Junior, Rodrigo R Fernandes, Ferdinando O Carvalho, Edilson S Cyrino. 2017. Creatine supplementation elicits greater muscle hypertrophy in upper than lower limbs and trunk in resistance-trained men.

Varemærke

Svenskt Kosttillskott
Skriv en anmeldelse
Levering og betaling

Produktrekommendationer

Core Gainer
1,6 kg
Core Gainer
175 kr
 
Core Creatine
500 g
Core Creatine
115 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Core Whey Protein
1 kg
Core Whey Protein
159 kr
 
3,9
3.92 / 5
Betyg: 3.92 / 5
Serious Mass
5455 g
Serious Mass
559 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Andre har købt