Læs mere

Holdningsvest

En god holdning er alfa og omega for, at du kan præstere godt til træning og for at undgå skader. Her finder du holdningsveste og holdningsstøtter, som kan hjælpe dig med at trække skuldrene og skulderbladene tilbage til deres oprindelige position.

Filtre
Filtre Viser 5 produkter
Varemærke
Swedish Posture4 Refit1
Rehab
Prehab 2
Fast 1
Sorter
Nyeste

Holdningsstøtte

Det bedste er at træne rygmusklerne, træne bagsiden af skuldrene og mellem skulderbladene samt sørge for, at man har en god holdning gennem alle de øvelser, man udfører. En rettesnor for en god grundposition i kroppen er, at der skal være en lige linje fra øret til midt på skulderen, til hoften og knæskallerne og videre ned til hælen.

Hos de fleste af os, der træner meget, har skuldrene en tendens til at blive fremtrædende. Det kan skyldes, at vi hellere vil træne musklerne på forsiden af kroppen, at vi har en dårlig holdning, når vi sidder ved computeren, eller går uden at tænke på at trække skulderbladene og skuldrene tilbage, hvilket fører til, at brystmuskulaturen bliver kortere.

Alle disse faktorer samt det, at vi ikke har den nødvendige fokus på at få skulderbladene på plads og styrke musklerne mellem skulderbladene, gør, at vi får en fremadtrukket holdning, som kan føre til skæv belastning og skader. Med en holdningsvest hjælper du dig selv, musklerne og hjernen med at huske og mærke efter, hvor skulderbladene og skuldrene skal være, hvilket er til gavn for dig både i din træning og i hverdagen.