Inspiration | Kost & kosttilskud | Min malsætning | Træning

Luciabrød med protein og fiber

Er der noget bedre og mere fornøjeligt i juletiden end luciabrød. Her er vores bud på en version af disse gule boller, med et lavt kulhydratindhold, og et højt fiberindhold, så du ikke synder. Indholder også protein, som giver dig en langvarig mæthedsfornemmelse.

Ingredienser:
• 50 g kokosmel
• 40 g mandelmel
• 40 g Core Whey Protein Neutral
• 6 spsk psyllium-frøskaller
• 2-3 tsk steviasukker
• 2 tsk bagepulver
• 2 poser saffron
• 1 knivspids salt
• 4 æggehvider
• 2 æggeblommer
• 100 g letmælkskvarg

Sådan gør du:

  • Alle de tørre ingredienser, undtagen stevia, blandes i en skål.
  • Æggehvide og stevia piskes, indtil æggehviden er meget fast og hvid.
  • 1 æggeblomme, kvarg og kalorielet madlavningsfløde røres til en jævn creme, creme røres i skålen med de tørre ingredienser, og derefter foldes æggehviden i, indtil du har en jævn dej.
  • Ovnen opvarmes til 160 grader, og dejen hviler i cirka 20 minutter, inden den rulles til store pølser, som formes til luciabrød. Den anden æggeblomme piskes og pensles på bollerne.
  • Bages i ovnen i cirka 20 minutter.

Tips

 
Mandelmjöl
 
Kokosmel
 
Nicks Stevia Drops
 
Psyllium-frøskaller
 
Core Whey Protein

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej