Læs mere

Hånd- og fodpleje

Både dine hænder og fødder udsættes for konstant belastning, og de er med dig i tykt og tyndt. Glem derfor ikke dine trofaste tjenere! Forkæl dig selv med plejende hånd- og fodbehandlinger med jævne mellemrum.

Filtre
Filtre Viser 40 produkter
Udvalg
Produkttype
Håndcreme17 Håndsæbe7 Fodcreme5 Fodbehandling3 Fodbad2 Desinfektionsmiddel2 Vortemiddel1 Neglebehandling1 Håndsprit1 Håndfil1
Varemærke
Urtekram Nordic Beauty16 Moss & Noor4 Natura Siberica3 Dr Organic3 Dermatrisse2 Footmender2 Zechsal2 Burpee2 Beurer2 Dermathletic1 Vis flere
Sorter
Mest populære

Ekstra forkælelse

Brug en lækker, velduftende olie eller badesalt med blødgørende ingredienser i badet for at hjælpe med at blødgøre huden, og fjern forsigtigt døde hudceller bagefter med en praktisk skrubbehandske eller -børste. Hjælp dine hænder og fødder på vej med en plejende hånd- og fodcreme med særligt tilpassede ingredienser, der hjælper med at pleje og blødgøre i dybden. Slut af med en dejligt fugtende olie for at give neglebåndene lidt ekstra.

Her finder du alt inden for hånd- og fodpleje. Vælg blandt et bredt udvalg af bl.a. elektriske fodfile, cremer, olier og vidunderligt velduftende produkter til et afslappende bad.