Læs mere

Kompressionsstrømper

I denne kategori finder du kompressionsstrømper af højeste kvalitet fra kendte producenter af trænings- og rehabtøj.

Filtre
Filtre Viser 7 produkter
Farve
Flerfarvet
0
Lyserød
1
Turquoise
1
149 - 149 0 150 - 159 0
Sorter
Nyeste

Sådan fungerer kompressionsstrømper

Det, som en kompressionsstrømpe gør, og som teknologien er baseret på, er at stramme omkring benet og skabe et tryk, der påvirker klapperne i blodkarrene, hvilket øger blodomløbet. Ved hjælp af øget blodomløb modvirkes og reduceres hævede og ømme lægge og fødder, så du kan klare at løbe et par kilometer til.

Kompression til læggene

Eftersom læggene også fungerer som et andet hjerte, giver et øget tryk på læggene ekstra hjælp til at pumpe blodet op til hjertet igen. Dette bidrager til at der transporteres mere ilt til musklerne og gør, at du kan klare nogle flere dødløft, samt hjælper med hurtigere restitution. Man mener også, at det øgede blodomløb, som kompressionsstrømperne bidrager til, gør, at affaldsprodukter fjernes hurtigere fra musklerne, hvilket gør, at de restituerer sig hurtigere.

Kompression til skinnebenet

Foruden disse gode egenskaber er kompressionsstrømper med det høje skaft også en god beskyttelse for skinnebenet, når du træner vægtløftning eller dødløft, samt en flot detalje til dit træningsoutfit. Smut til træning med et par farverige kompressionsstrømper, eller vælg et mere diskret par i sort og hvid.

Mål læggen, ikke skostørrelsen

Det vigtigste at huske på, når du køber et par kompressionsstrømper, er ikke at tage udgangspunkt i din skostørrelse. Du skal tage udgangspunkt i læggenes omkreds og måle på det bredeste punkt. Kompressionsstrømper må hverken være for store eller for små. De skal sidde perfekt, for at du kan få gavn af kompressioseffekten.