Trimningspakke 30 dage, Kosttilskud - Svenskt Kosttillskott
Bild saknas

Trimningspakke 30 dage

Pakkepris

Pakken indeholder

Diet CLA, 60 kapsler
BURN
120 kapsler, Med Koffein
Core BCAA Powder
Fresh Pear, 400 g
Core Protein Pro
Chokolade, 800 g

Pakkepris

1128 kr

Ord.pris

1329 kr
På lager
Sendes omgående  
FragtmetodeSendesLeveringstid
Postpakkei dag 16:001-3 dage
  • Produktbeskrivelse
  • Næringsindhold
  • Skriv en anmeldelse
  • Levering og betaling
Produktbeskrivelse

Forbrænd fedt og opbyg muskler

Komplet pakke med de bedste protein- og fedtforbrændingstilskud for dig som vil opbygge muskler og samtidig forbrænde fedt. Ca. 30 dages forbrugstid baseret på fire dages træning om ugen. Forbruget kan naturligvis variere efter din træningsmængde.

At forbrænde fedt og opbygge muskler på samme tid er vanskeligt, men langt fra umuligt. Trimningspakken er for dig som vil opbygge muskler og trimme din krop ved samtidig at reducere din fedtvægt. Trimningspakken indeholder flere af Core-seriens bedste kosttilskud. Hvis du ønsker at finde ud af, hvilke resultater du kan opnå, er dette pakken for dig.

Dosering

KosttilskudMorgenSnackUnder træningEfter træningAften
Core Protein Pro*(26 g)--26 g-
Diet Carnitine**2 tabl-(2 tabl)--
BURN2 kaps-2 kaps--
Diet CLA1 kaps1 kaps---
Core BCAA Powder--10-20 g--
Triple Core Protein***-25 g---
Core Casein----27 g

* 1,25 spsk (26 g) dagligt, efter træning træningdage.
**1 portion (2 tabl) dagligt, før træning træningdage.
***1 spsk (25 g) dagligt.

Kosttilskudsguide

Om morgenen er det vigtigt at afbryde muskelnedbrydningen og påbegynde dagens opbygning med letoptageligt protein. Et samlet dagligt indtag på 2 gram pr. kilo kropsvægt anbefales for dig som træner meget og vil opbygge muskler.

Core Protein Pro er et valleproteinisolat og hyrolysat med superhøjt proteinindhold og det hurtigste proteinet. Bruk 1,25 spsk i forbindelse med træning og ved morgenmad.

BURN er et højdoseret tilskud med nogle af de hotteste stoffer i et fedtforbrændingstilskud netop nu. Tag 2 portioner dagligt. En portion om morgenen når du står op, og endnu en i dagens løb - på træningsdage gerne inden træning.

Diet CLA med konjugeret linolsyre har fået stor opmærksomhed i fitnesskredse ved lavkaloriediæt. Tag to portioner dagligt - en om morgenen og en i dagens løb i forbindelse med et måltid.

Diet Carnitine indeholder ren L-carnitin, en aminosyre som medvirker til at føre fedtsyrer ind til mitokondrierne, hvor de forbrændes som energi. Carnitin har størst effekt ved lavkaloriediæter. Tag en portion (2 tabl) om morgenen eller inden træning.Når vi træner begyndt nedbryde procese. Aminosyrer kan modvirke muskelnedbrydning.

Core BCAA Powder indeholder de grenede aminosyrer leucin, isoleucin og valin i den gunstige proportion 8:1:1 - endda med en utrolig god smag. Indtag en portion inden træning samt en portion under træningspasset.

Restituer efter træningspassetmed 1,25 skopor Core Protein Pro.Mellem måltiderne skal du fylde på med højeffektivt protein for at øge dit samlede proteinindtag.

Triple Core Protein er ikke bare yderst effektivt, men har også en interessant time-release effekt. Fra tre slags proteinkilder (valle, æg, kasein) med forskellig optagelseshastighed forsynes musklerne med protein i flere timer. Perfekt som mellemmåltid.Kroppen restituerer mens vi sover, så muskelopbygning finder primært sted om natten. En optimal godnatdrik består af langsomt protein som muliggør muskelopbygning selv i forbindelse med søvn.

Core Casein er velegnet til om aftenen og inden sengetid. Kroppen optager det først flere timer efter, at vi har spist, og det forsyner musklerne med tilgængelige aminosyrer. Tag en portion hver aften.

Varemærke

Næringsindhold
Skriv en anmeldelse
Der er ingen anmeldelser.
Vigtigt: Alle kommentarer er udtryk for kunden/forfatterens meninger. Svensk Kosttilskud kan derfor ikke tage ansvar for, om informationen er korrekt, og kommentarerne skal ses som en vejledning fra andre personer.

Gennemsnitskarakteren er beregnet ud fra de seneste 100 kommentarer.
Levering og betaling