Læs mere

Kromtabletter

Krom er et af vores grundstoffer og forekommer naturligt i luft, vand og jord. Kroms funktion i kroppen er at deltage i omsætningen af glukose.

Filtre
Filtre Viser 5 produkter
Varemærke
Pharma Nord1 Solgar1 Holistic1 Healthwell1 Svenskt Kosttillskott1
Sorter
Mest populære
Krom
100 kapsler
Krom
79 kr
 
4,5
4.5 / 5
Betyg: 4.5 / 5
Chromium Caps+
120 kapsler
Core Chromium Caps+
89 kr
 
4,7
4.67 / 5
Betyg: 4.67 / 5
Krom
90 kapsler
Holistic Krom
95 kr
 
Bio-Chrom
60 tabl
Pharma Nord Bio-Chrom
149 kr
 

Hvilket formål har kromtabletter?

Når kulhydrater som sukker kommer ind i vores blodkar, kaldes det for glukose. Krom er en del af hormonet GTF (glukosetolerancefaktoren), som normalt udskilles sammen med insulin. I kroppen har GTF en indvirkning på vævets evne til at optage glukose, og hormonet er nødvendigt, for at insulinet skal kunne øge cellernes optag af bl.a. glukose fra blodet. Insulin dannes for sin del i bugspytkirtlen og følger den mængde sukker og kulhydrater, som vi indtager. Jo mere kulhydrater vi spiser, desto mere insulin er der brug for til glukoseprocessen. Det er så insulinets opgave at styre blodsukkerreguleringen.

Et afbalanceret blodsukker er nøglen til at holde sukkertrangen i skak. Lavt blodsukker bidrager til, at man bliver sulten og hurtigt vil have noget energi i sig, hvilket ofte fører til dårlige madvalg. Så et afbalanceret blodsukkerniveau gør det nemmere for dig at træffe kloge madvalg.

I denne kategori finder du et stort udvalg af kosttilskud i form af kromtabletter og krom i kapsler.