Læs mere

Kromtabletter

Krom er et af vores grundstoffer og forekommer naturligt i luft, vand og jord. Kroms funktion i kroppen er at deltage i omsætningen af glukose.

Filtre
Filtre Viser 11 produkter
Varemærke
Healthwell3 Svenskt Kosttillskott3 Skip Nutrition1 Pharma Nord1 Solgar1 Great Earth1 Holistic1
Sortering
Mest populære
Krom
100 kapsler
Krom
65 kr
 
4,5
4.5 av 5
Betyg: 4.5 / 5
Krom
200 kaps
Krom
115 kr
 
4,5
4.5 av 5
Betyg: 4.5 / 5
Krom
300 kapsler
Krom
165 kr
 
4,5
4.5 av 5
Betyg: 4.5 / 5
Bio-Chrom
60 tabl
Bio-Chrom
135 kr
 
Krom
100 tabl
Skip Krom
59 kr
 
Krom GTF
100 kapsler
Holistic Krom GTF
105 kr
 

Hvilket formål har kromtabletter?

Når kulhydrater som sukker kommer ind i vores blodkar, kaldes det for glukose. Krom er en del af hormonet GTF (glukosetolerancefaktoren), som normalt udskilles sammen med insulin. I kroppen har GTF en indvirkning på vævets evne til at optage glukose, og hormonet er nødvendigt, for at insulinet skal kunne øge cellernes optag af bl.a. glukose fra blodet. Insulin dannes for sin del i bugspytkirtlen og følger den mængde sukker og kulhydrater, som vi indtager. Jo mere kulhydrater vi spiser, desto mere insulin er der brug for til glukoseprocessen. Det er så insulinets opgave at styre blodsukkerreguleringen.

Et afbalanceret blodsukker er nøglen til at holde sukkertrangen i skak. Lavt blodsukker bidrager til, at man bliver sulten og hurtigt vil have noget energi i sig, hvilket ofte fører til dårlige madvalg. Så et afbalanceret blodsukkerniveau gør det nemmere for dig at træffe kloge madvalg.

I denne kategori finder du et stort udvalg af kosttilskud i form af kromtabletter og krom i kapsler.