Inspiration | Kost & kosttilskud | Min malsætning | Træning

VEGANSK WOK MED SHIRATAKINUDLER

Vegansk wok fyldt med smag, som passer ligeså godt til hverdagen som til weekenden

En grönsakswok med nudlar.

Ingredienser 4 portioner
• 175 g soyastykker
• 1 grøntsagsbouillonterning
• 2 pakker Shirataki-nudler
• 2 spsk olivenolie
• 1 spsk tahini
• 1 spsk limejuice
• 1 spsk Nicks fiber honey
• 2 gulerødder
• 1 peberfrugt i valgfri farve
• 1 bundt salatløg
• ingefær
• chiliflager
• 1 fed hvidløg
• havsalt
• peber
• 50 g cashewnødder
• koriander (eller anden krydderurt, du godt kan lide)

Sådan gør du:

Læg sojastykkerne i blød i henhold til anvisningerne på pakken, og kom bouillonterningen i.

Skyl nudlerne i koldt vand, og lad dem dryppe af.

Opvarm olien, tahini, limejuice og honning i en wokpande/stegepande, og steg sojastykkerne, indtil de får farve.

Skræl, hak og snit alle grønsagerne i tynde strimler, og skræl ingefæren, og hak eller riv den fint.

Tilsæt den ønskede mængde chiliflager, hvidløg, salt, peber, ingefær, grøntsager og nudler i wokken. Steg ved høj varme i cirka 5 minutter, så grøntsagerne stadig er sprøde.

Rist cashewnødderne på en tør stegepande, til de får en gylden farve.

Serveres med cashewnødder og friske urter.

Servera med cashewnötter och färska örter.

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej