B5 Pantotensyrepulver, Kosttilskud - Healthwell
Bild saknas

B5 Pantotensyrepulver

Pantoten kosttilskud i glat pulverform.

- Høj dosering
- Slip for kapsler og tabletter
- Til et normalt stofskifte og energi
Størrelse
100 g
259 kr
200 g
475 kr
500 g
1029 kr

Velj. pris

259 kr
På lager
Fri fragt over 500 kr
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Budbee Boxi morgen 9:001-2 dage
Instaboxi morgen 9:301-2 dage
Bringi morgen 13:001-3 arbejdsdage
Mypacki morgen 14:001-3 arbejdsdage
B5 Pantotensyra
90 kapsler
B5 Pantotensyre
119 kr
 
Tips
Silica
90 kapsler
Silica
145 kr
 
Tips
Wonderful Hair
90 kapsler
Wonderful Hair
199 kr
 
Komplement
  • Produktbeskrivelse
  • Næringsindhold
  • Skriv en anmeldelse
  • Levering og betaling
Produktbeskrivelse

Pantotensyre som pulver

Healthwell B5 Pantotensyrepulver er et rent og højdoserende kosttilskud, der kun indeholder det vandopløselige vitamin pantotensyre eller vitamin B5. Pantotensyre findes i en række fødevarer og er nødvendig i kroppen, til en normal omdannelse af kulhydrater og fedt. Pantotensyre bidrager også til reduceret træthed og udmattelse og bruges ofte som en ingrediens i kosttilskud til pleje af hud, hår og negle. Healthwell B5 Pantotensyrepulver gør det nemt at dosere nøjagtigt den mængde vitamin, du ønsker eller har behov for helt uden kapsler - du blander blot pulveret med enhver væske og drik det en gang om dagen for at klare dagens præstationer. Eftersom pantothensyre er vandopløselig, kan det skabe overflod af vitaminer der kommer ud på en naturlig måde.

  • Pantotensyre som pulver
  • Høj kvalitet og høj doserende kosttilskud
  • Nem at dosere
  • Til et normalt stofskifte
  • Anvendes i skønhedstilskud

Vitamin B5 Pantotensyre mod acne

Vitamin B5 er blevet bemærket flere gange som en mulig løsning for dem, der lider af acne, men desværre er der ikke foretaget nok forskning til at forklare, om eller hvordan pantotensyre hjælper. Imidlertid oplever mange mennesker, der tager pantotensyre som et supplement, en klar forbedring på huden, hvilket antages at skyldes, at pantotensyre hjælper i processen, der regulerer mængden af fedtsyrer. Efterhånden som andelen af fedtsyrer, der udskilles gennem porerne, falder, bør mængden af betændte porer og hudorme også formindskes. Flere undersøgelser er nødvendige for at afgøre, om vitamin B5 hjælper mod acne, men for dem, der ønsker at prøve det, er Healthwell B5 Pantotensyrepulver en let måde at tilføje vitaminet til din daglige kost. Vil du hellere tage pantotensyre i kapsler, Healthwell B5 Pantotensyre findes her.

Hvordan arbejder vitamin B5 i kroppen?

Kroppens stofskifte eller metabolisme betyder, at al mad og drikke nedbrydes i en kemisk proces, hvor det bliver sendt energi for at få hjernen og kroppen til at fungere. Vitamin B5 bidrager til stofskiftet ved at støtte bærermolekylet CoA (koenzyme A), der frigiver energi fra kulhydrater og fedt, men også protein. CoA og vitamin B5 katalyserer fedtforbrænding i alle kroppens celler, hvilket gør dem begge vigtige i et normal stofskifte. Vitamin B5 bidrager også til en bedre mental ydeevne og til at reducere træthed og udmattelse, så et supplement af pantotensyre kan også tages for at påvirke disse områder.

Pantotensyrepulver i drikke

Healthwell B5 Pantotensyrepulver er et perfekt alternativ, hvis du vil undgå kosttilskud i form af tabletter eller kapsler. Du undgår også alle tilsætningsstoffer, som en kapsel eller tablet kan indeholde - med pantotensyrepulver får du kun pantotensyre. Pulveret er meget højdoserede - en scoop giver dig 1 gram pantotensyre, som er et af de mest højdoserende alternativer, der findes på markedet! Du kan blande pulveret i vand, juice eller smoothie for at få dagens dosis let og uden problemer.

Varemærke

Healthwell
Næringsindhold
Skriv en anmeldelse
Levering og betaling

Produktrekommendationer

B5 Pantotensyra
90 kapsler
B5 Pantotensyre
119 kr
 
Tips
Silica
90 kapsler
Silica
145 kr
 
Tips
Wonderful Hair
90 kapsler
Wonderful Hair
199 kr
 
Komplement
Pantothenic Acid
90 tabl
Great Earth Pantothenic Acid
205 kr
 
Andre har købt

Kunder der har købt dette produkt har også købt

Kolostrum, Råmælk
70 g
265 kr
 
Andre har købt