Forkølelse

Vil du have god råd om, hvordan du hurtigere slipper af med din forkølelse, eller hvordan du kan lindre dine symptomer? I denne kategori finder du kosttilskud, som lindrer, urtemedicin med beviste egenskaber, som modvirker forkølelse, samt tilbehør, som du kan få brug for, når du er ramt af forkølelse.

Immunsystem og forkølelse

Trods et intenst forsøg på at holde os raske rammes vi alle ind imellem af besværlig og langvarig forkølelse. Den bedste måde at holde sig rask på et ved at have et stærkt og velfungerende immunsystem. Sund kost og et tilstrækkeligt indtag af vitaminer og mineraler er et vigtigt grundlag for at hjælpe immunsystemet, og ind imellem kan et kosttilskud være et godt hjælpemiddel for at sikre, at man får tilstrækkeligt af alle de vigtige næringsstoffer.

I de situationer, hvor man alligevel bliver forkølet, kan tilstoppet og løbende næse samt hovedpine være nogle af de symptomer, man oplever. Nedenfor finder du mange gode produkter med forskellige virksomme ingredienser, som kan hjælpe med at lindre dine symptomer og forkorte din sygdomstid. Læs mere under de enkelte produkter for at finde det, der passer dig bedst!

Læs mere
Filtre
Filtre Viser 34 produkter
Udvalg
Produkttype
Forkølelsessymptomer10 Hvidløg7 Ingefær5 Vild oregano3 Febertermometer3 Fyrrenål2 Propolis1 Næsespray1 Enzymer1 Cellulosepulver1
Varemærke
Healthwell5 MGO3 Beurer3 Solgar3 MedicaNatumin2 True Gum2 Ion Silver2 Terranova2 Närokällan2 Allicinmax1 Vis flere
Mærkning
Vegan 16
Økologisk 1
Form
Kapsler 19
Tabletter 2
Sorter
Mest populære