Sportsdrik

Sportsdrik med rene kulhydrater såsom maltodextrin, dextrose og Vitargo forsyner kroppen med lynhurtig energi, som kan være perfekt før, under og efter træning. Alle tre af disse hurtige kulhydrater har en enkel kemisk opbygning, som bidrager til, at kroppen hurtigt kan optage dem og bruge dem til energi.

Forskellen sammenlignet med andre kulhydrater

Så hvad er forskellen på disse kulhydrater? Dextrose er et andet navn for den enkle sukkerart glukose. I kroppen nedbrydes alle kulhydrater til glukose, og det, vi kalder for blodsukker, er faktisk det samme som glukose. Hvis man indtager glukose direkte fra kosten, behøver kroppen altså ikke behandle dette, hvilket gør, at denne type kulhydrat optages meget hurtigt og godt.

Maltodextrin er perfekt til dig med lidt mere følsom mave, eftersom det er mere skånsomt sammenlignet med de andre almindelige kulhydrater i sportsdrikke. Derudover ligner maltodextrin dextrose i sin opbygning, hvilket går, at det optages lige så hurtigt i kroppen.

Vitargo er et patenteret og specialfremstillet kulhydrat med flere forskellige egenskaber. Dette medvirker til, at man kan indtage forholdsvis store mængder af Vitargo uden at forstyrre mavens balance. Foruden denne skånsomhed er det også et meget hurtigt kulhydrat, hvilket betyder, at en sportsdrik med Vitargo kan være et godt valg for dig, der træner meget udholdenhed eller kondition!

Læs mere
Filtre
Sorter
Nyeste
Filtre
Varetype
Vitargo5 Sportsdrikpulver5 Salttilskud1
Varemærke
Vitargo5 Enervit3 Svenskt Kosttillskott2 Pro Nutrition1
Sorter
Nyeste
Filtre
Filtre Viser 11 produkter
Varetype
Vitargo5 Sportsdrikpulver5 Salttilskud1
Varemærke
Vitargo5 Enervit3 Svenskt Kosttillskott2 Pro Nutrition1
Sorter
Nyeste