Svensk kosttilskud

Svensk Kosttilskud er en af Nordens førende forhandlere af kosttilskud. I 2005 besluttede vi at tage skridtet ud på internettet. Siden da har vi forsynet kunder over hele Sverige med et af markedets mest omfattende kosttilskudssortimenter.

Foruden at tilbyde et bredt sortiment af velkendte produkter indså vi allerede fra begyndelsen betydningen af hurtige og pålidelige leverancer kombineret med en hurtig og sagkyndig kundetjeneste, som hjælper dig med dit produktvalg. Bliv derfor ikke forbavset, hvis du faktisk får hjælp og modtager pakken allerede dagen efter du har bestilt den!

Vi forhandler produkter i store indkøbsvoluminer direkte fra fabrikken. På den måde springer vi de mellemled over, som betyder, at produktets slutpris ofte bliver unødvendigt høj. Og det gør vi uden at slå af på hverken lovbestemmelser, leveringstid eller kundeservice!

Samtlige leverandører er håndplukkede, så vi ved, at de leverer produkter, der både holder høj kvalitet og virkelig fungerer. Har du spørgsmål omkring en producent eller et specifikt produkt, hjælper vores kundeservice dig gerne.

REKRUTTERING

Svensk Kosttilskud er inde i en god vækst og er en af Nordens førende forhandlere af kosttilskud. Vi er et positivt og engageret team og er på udkig efter dygtige medarbejdere.