Bild saknas

Coldkiller Pakke

Pakken indeholder

Core Omega-3+, 120 kapsler
Core Vitamins, 60 kapsler
Pakke
Du sparer 58 kr i forhold til ord. enhedspris.

Pakkepris

215 kr
På lager
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Instabox Homei dag 15:001-2 dage
Instaboxi dag 15:001-2 dage
Budbeei morgen 9:001-2 dage
Budbee Boxi morgen 9:001-3 dage
Bringi morgen 13:001-3 arbejdsdage
Postnordi morgen 14:001-3 arbejdsdage
  • Produktbeskrivelse
  • Næringsindhold
  • Skriv en anmeldelse
  • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

Hold forkølelsen på afstand med Coldkiller

Er du bekymret for, at træningen vil blive forstyrret af triste forkølelser? 60-dagespakken Coldkiller indeholder mange vigtige vitaminer, som støtter immunsystemet, når træningen udsætter kroppen for ekstra hårdt pres.

Coldkiller indeholder følgende produkter:

  • Core Omega-3 indeholder de livsnødvendige fedtsyrer DHA og EPA. De er vigtige for et normalt fungerende immunsystem, og bidrager desuden til celleopbygningen, og til at mindske blodets størkningsevne, hvilket nedsætter risikoen for blodpropper.
  • Core Vitamins er vores meget populære og højdoserede multivitamin, som indeholder et bredt spektrum af både vitaminer og mineraler, heriblandt antioxidanterne zink og C-vitamin. Når træning, stress og næringsfattig mad påvirker immunsystemet negativt, er det nødvendigt med antioxidanter for igen at opbygge en god beskyttelse mod sygdomme. Core Vitamins indeholder også jern, magnesium og en række B-vitaminer, som alle er fordelagtige, når du træner.
  • Core Vitamin D3 2000 IE supplerer din indtagelse af D-vitamin, hvilket er særligt vigtigt i de mørkere måneder. D-vitamin er både nødvendigt for immunsystemets funktion og for den normale muskelfunktion, hvilket gør det ekstra interessant for dig, som træner meget.

Sådan doserer du tilskuddet i Coldkiller

Du bestemmer selv, i hvilken rækkefølge du vil tage kosttilskuddene, men mange sætter pris på at tage dem alle på en gang, for eksempel sammen med morgenmaden. På den måde får du en god rutine, og du nedsætter risikoen for at glemme en tablet. Da nogle vitaminer skal have fedt for at blive opløst og komme kroppen til gavn, anbefales det at du tager vitaminerne sammen med Core Omega-3, eller sammen med et måltid, der indeholder fedt.

  • 2 kapsler af Core Omega-3
  • 2 kapsler af Core D3 2000 IE
  • 1 kapsel af Core Vitamins

Det vigtigste er, at du bliver ved med at tage disse tilskud for at opbygge et velfungerende immunsystem, så du forhåbentligt kan værne dig mod forkølelsesvirus, og fortsætte med at arbejde mod dine mål i træningscenteret. Hvis forkølelsen er brudt ud, er der desværre ikke meget at gøre, udover at lindre problemerne så godt du kan, og selvfølgelig fortsætte med at spise næringsrig mad, drikke vand og tage dine vitaminer for at optimere kroppens evne til at komme sig.

Sådan virker vitaminer, mineraler og fedtsyrer i immunsystemet

Du har måske hørt, at antioxidanter er gode for kroppen, men hvordan virker de egentligt? Og hvordan modvirker de forkølelser, så du kan fortsætte med at træne?

Core Vitamins er et højdoseret tilskud, som indeholder mange vitaminer og mineraler, hvor mange af dem fungerer som antioxidanter: C-vitamin, E-vitamin, selen og zink for eksempel. Antioxidanternes opgave er at beskytte cellerne mod at blive nedbrudt af frie radikaler, som frigøres, når vi udsætter kroppen for stress. Det gælder både psykisk stress, f.eks. på arbejdet, men også belastninger fra hård træning, hvor kroppen helt enkelt bliver udsat for usædvanligt meget på en gang. Lige efter en træningssession er immunsystemet ekstra udsat, men ved at tilsætte antioxidanter til din kost, giver du kroppen et godt værktøj til at klare dette. Du får selvfølgelig mange vitaminer og mineraler fra en varieret kost, men hvis du træner meget, forbruger du dem også hurtigere, og det kan derfor være nødvendigt at sikre, at du opbygger depoterne ordentligt.

Omega-3 og D3-vitamin spiller også en rolle for immunsystemets funktion. Den primære fedtsyre i omega-3 kaldes alfa-linolensyre, og den virker sammen med fedtsyrerne i omega-6 for at opbygge immunsystemet. Omega-3 sammen med omega-6 er også nødvendigt for at opbygge og reparere celler, samt for et sundt, velfungerende hjerte-karsystem. Ved at give kroppen de rette forudsætninger for at fungere normalt, øger du også chancen for, at du kan blive ved med at træne og værne dig mod virus og infektioner.

D3-vitamin er blevet kendt som solens vitamin, da det dannes, når solens stråler kommer i kontakt med huden. Desværre er denne kilde til D3-vitamin ofte utilstrækkelig, især i vinterhalvåret, simpelthen fordi, at vi ikke udsættes for UVB-stråler. Selv om foråret og efteråret er UVB-strålerne svage, og derfor er det især interessant med et tilskud af D-vitamin for os nordboere, og i en endnu højere grad for dig, som træner, og hurtigt forbruger vitaminer. D-vitamin har vist sig at kunne stimulere makrofagerne, som er en type celler, der danner bakteriedræbende enzymer. Dette indebærer i praksis, at D-vitamin spiller en rolle i at regulere immunsystemet. Desuden hjælper D-vitamin med en normal muskelfunktion, mens et lavt indhold af D-vitamin i stedet kan få dig til at føle sig usædvanlig træt og træg.

Varemærke

Svenskt Kosttillskott
Levering og betaling

Kunder der har købt dette produkt har også købt

NAC N-acetylcystein
90 kapsler
NAC N-acetylcystein
205 kr
 
Andre har købt
Core CLA
60 kapsler
Diet CLA
4 for 3
105 kr
 
4,8
4.75 / 5
Betyg: 4.75 / 5
Resorb® Sport
10-pack
Resorb Sport
59 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Andre har købt

Lær mere

  5 tips til øget muskelmasse

5 tips til øget muskelmasse

Fem vigtige og enkle tips til at øge muskelmassen.