Bild saknas

Core Ärt- och Havreprotein

Fra vegetabilske kilder.

- Sukkerfrit
- Uden mælkeprotein og laktose
- 113 kcal pr. portion
Størrelse
400 g
109 kr
800 g
189 kr
1,2 kg
269 kr
Smag
Chokolade
Vanille

Vores pris

109 kr
I lager
Fri fragt over 500 kr
Sendes omgående  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Bringi dag 13:001-3 arbejdsdage
Postnordi dag 16:001-3 arbejdsdage
Vegan Protein
400 g
Vegan Protein
139 kr
 
Andre har købt
 • Produktbeskrivelse
 • Næringsindhold
 • Skriv en anmeldelse
 • Levering og betaling
Produktbeskrivelse

Mælkefrit proteinpulver fra ærter og havre

Core Ærte- og havreprotein er et proteinpulver med et højt indhold af aminosyrer, som egner sig udmærket til dig, der gerne vil øge proteinindtagelsen fra vegetabilske kilder. Blandingen af højkvalitetsprotein fra ærter og havre bidrager til, at kroppen kan opbygge en optimal muskelmasse, uden at tilføre unødvendigt sukker. Core Ærte- og havreprotein er nemlig helt sukkerfrit, og har desuden et lavt kulhydratindhold - perfekt til dig, som gerne vil fokusere på at få protein og begrænse kalorieindtagelsen. Core Ærte- og havreprotein blandes med vand, mælk, vegetabilsk mælk eller i en smoothie, og det drikkes efter træning eller som et mættende, vegansk mellemmåltid fuldt af protein, vitaminer og mineraler.

 • Proteinpulver fra vegetabilske kilder
 • Med alle essentielle aminosyrer
 • Uden mælkeprotein og laktose
 • Planteprotein, som er sukkerfrit
 • Kun 1,2 gram kulhydrater pr. portion
 • Til dig, som træner hårdt, og gerne vil opbygge muskelmasse
 • Vegansk
 • 113 kcal pr. portion
 • Maksimer muskelopbygningen med vegetabilsk protein

Aminosyrer i ærteprotein

Core Ærte- og havreprotein indeholder hele 74 % protein, hvoraf en stor del kommer fra ærter. Ærteprotein har et naturligt højt indhold af essentielle aminosyrer, det vil sige de aminosyrer, som kroppen har brug for, men ikke selv kan danne. De skal i stedet for tilføres med kosten, og en større indtagelse af disse aminosyrer kan især være interessant for dig, som træner meget, og gerne vil fokusere på at opbygge muskelmasse. Dette er fordi aminosyrerne fungerer som de mindste enheder i de proteiner, som opbygger din muskelmasse. Ærter er især rige på aminosyren arginin, som medvirker ved dannelsen af kvælstofoxid, et stof, som stimulerer blodomløbet. Et bedre blodomløb kan føles som et ekstra muskeltryk ved hård træning, og værdsættes derfor af mange, som gerne vil have hjælp til at løfte én gang til.

Core Ærte- og havreprotein indeholder også protein fra havre, der frem for alt indeholder de to aminosyrer leucin og lysin. Når du indtager en større mængde leucin på kort tid, sendes et signal til kroppen om at starte proteinsyntesen, så muskelopbygningen begynder. Dette er især en fordel efter træning, når musklerne nedbrydes og genopbygges ved hjælp af leucin. Lysin er en forgænger for karnitin, en aminosyre, som er involveret i kroppens fedtforbrænding. Desuden findes lysin i kroppens kollagen, som opbygger alt væv som hud, brusk og led.

Gode veganske proteinkilder

Uanset om du undgår at indtage valleprotein på grund af allergi, fordi du er veganer eller hvis du simpelthen vil reducere mejeriprodukter, så er Core Ærte- og havreprotein et godt alternativ. Både havre- og ærteprotein indeholder rigelige mængder protein og dermed aminosyrer, samtidig med, at proteinpulveret indeholder en minimal mængde kulhydrater. Der er mange fordele ved at reducere indtagelsen af mælke- og/eller kødprodukter, og med Core Ærte- og havreprotein behøver du ikke være bange for, at du ikke får de vigtige proteiner. Du kan roligt fortsætte med at fokusere på at opbygge muskelmasse, indtage protein og undgå sukker med vego-proteinet fra Core!

Tips! Vil du have animalsk protein, men undgå mælk? Prøv Core Egg Protein med protein fra æggehvide.

Varemærke

Svenskt Kosttillskott
Næringsindhold
Skriv en anmeldelse
Levering og betaling

Produktrekommendationer

Vegan Protein
400 g
Vegan Protein
139 kr
 
Andre har købt
Ärtprotein
500 g
139 kr
 
Andre har købt