Detox-kur 14 dage, Helse - Healthwell
Bild saknas

Detox-kur 14 dage

14 dages detox.

- Kickstart til kroppen
- Rensende produkter
- Vitaminer, mineraler, antioxidanter
Alternativ
Detoxpaket

Vores pris

1065 kr
På lager
Fri fragt!
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Budbeei dag 9:001-2 dage
Budbee Boxi dag 9:001-2 dage
Instaboxi dag 15:001-2 dage
Bringi morgen 13:001-3 arbejdsdage
Mypacki morgen 14:001-3 arbejdsdage
Detox Te
200 g
Detox Te
119 kr
 
Maskros
60 kapsler
85 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Detoxkur
14 dagars detoxkur
Alpha Plus Detoxkur
1085 kr
 
Andre har købt
  • Produktbeskrivelse
  • Næringsindhold
  • Skriv en anmeldelse
  • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

Detox-pakke, der renser kroppen

Detox-pakke 14 dage fra Healthwell giver dig et kickstart i introduktionen af nye rutiner til din kostomlægning. I en detox fjerner du alle usunde vaner og fokuserer i stedet på sunde valg og fødevarer. Formålet med at udføre en detox er, at hjælpe kroppen med at udføre en rensning af alt, hvad der er opbevaret i for eksempel tarmen. Ideen med at udføre en detox er at maksimere kroppens renseproces, med det formål at fremme næringsoptagelsen. Du giver simpelthen din krop en mulighed for at udføre det job, det er bedst til: holde dig i gang og sørge for, at du kan klare hverdagen.

Pakken inkluderer:

Billede af alle produkter inkluderet i detox-pakken.

Detox-pakke, der renser kroppen

Detox-pakke 14 dage fra Healthwell giver dig en kickstart til at indbygge nye rutiner i din kost. Under en detox fjerner du alle usunde vaner og fokuserer i stedet på sunde valg og fødevarer. Formålet med at gennemføre en detox er at hjælpe kroppen med at rense alt det ud, som opbevares i f.eks. tarmen. Formålet med at gennemgå en detox er at maksimere kroppens renseproces, så næringsstofoptagelsen kan øges. Du giver simpelthen kroppen mulighed for at udføre det job, den er bedst til: at holde dig i gang og sørge for, at du kan overkomme hverdagen.

I pakken medfølger:

  • Detox-kapsler Morgen, 28 kapsler
  • Detox-kapsler Aften, 28 kapsler
  • Detox Ernæringspulver, 840 g
  • Detox Greens, 196 g
  • Shaker
  • Informationsfolder

Hvad indeholder kostilskudet i Detox-pakken 14 dage?

Detoxpakken 14 dage indeholder alle de tilskud, du behøver for at gennemføre din detox, samt anbefalinger om produkter, du kan tilføje. Desuden får du flere gode opskrifter på dejlige detoxmåltider samt råd om, hvordan din detox bliver vellykket fra den første dag, så du kan fortsætte med en sund levevis.

Følgende tillæg er inkluderet i pakken:

Detox-kapslerne Morgen er en gennemtænkt urteblanding med næringsstoffer, der hjælper kroppen med at få de nødvendige betingelser for at eliminere affaldsprodukter, tilføje antioxidanter og få en række forskellige kropsfunktioner til at fungere optimalt.

Detox-kapslerne Aften, som består af vitaminer, mineraler og urter, der i kombination virker til afslapning, en god nattesøvn og et normalt stofskifte.

Detox Greens, en naturlig pulveriseret blanding af grøntsager, frugter, alger, urter og bær, som sikrer, at du indtager alle de næringsstoffer, som kroppen har brug for, både under en detox og med en normal diæt.

Hvordan hjælper en detox-pakken kroppen?

Efter en detoxbehandling har kroppen fået lejlighed til at komme sig efter perioder med en mere usund livsstil, og affaldsprodukter er blevet fjernet, som blev akkumuleret af f.eks. stress, rygning og for meget usund mad. En detox er ikke en diæt, selvom man ofte taber sig på grund af det kontrollerede næringsindtag. Du kan også føle dig mere frisk, få bedre hud og hår og en mere velfungerende mave på grund af de vitaminer, mineraler og antioxidanter, som findes i de forskellige detox kosttilskud.

Med en veludformet detoxkur danner du de rette forudsætninger for en vellykket detox, uden at kroppen får for lidt vigtige vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Prøv Detoxpakke 14 dage!

Vegetarian Friendly
Symbolet Vegetarian Friendly angiver, at indholdet af produktet er egnet plantebaseret. Produktet er også velegnet til veganere.

Varemærke

Healthwell
Skriv en anmeldelse
Levering og betaling

Produktrekommendationer

Detox Te
200 g
Detox Te
119 kr
 
Maskros
60 kapsler
85 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Detoxkur
14 dagars detoxkur
Alpha Plus Detoxkur
1085 kr
 
Andre har købt
Alpha Male TStack
Pakke
Alpha Male T-Stack
Pakkepris
695 kr
769 kr
Andre har købt

Kunder der har købt dette produkt har også købt

BURN
120 kapsler
BURN
-30%
164 kr
235 kr
3,9
3.94 / 5
Betyg: 3.94 / 5
Chili Diet
120 kapsler
Chili Diet
215 kr
 
3,5
3.5 / 5
Betyg: 3.5 / 5
Andre har købt
Diet Shake Less Sugar
420 g
Diet Shake Less Sugar
199 kr
 
3,0
3 / 5
Betyg: 3 / 5
Andre har købt