Læs mere

Nødder og frø

Nødder og frø har et rigt indhold af protein, sunde fedtstoffer, vitaminer og mineraler. Gør dem til et sundt indslag i din hverdag som snacks og ingredienser.

Filtre
Filtre Viser 41 produkter
Udvalg
Produkttype
Psylliumfrø6 Mandler4 Hampefrø4 Chiafrø4 Paranødder3 Hasselnødder3 Cashewnødder3 Valnød2 Græskarfrø2 Pekannød2 Vis flere
Varemærke
Biofood12 Mother Earth9 RawPowder5 Urtekram5 Holistic Horizons2 Orkla2 Go for Life2 Rawfoodshop1 Superfruit1 Holistic1 Vis flere
Mærkning
Økologisk 36
Sorter
Mest populære

Naturligt og næringsrigt

Benyt dig af naturens sunde sager, og fyld spisekammeret op med disse knasende nødder, frø og kerner, der fungerer perfekt som et mellemmåltid eller som ingredienser i brød, grød og mysli eller på surmælksprodukter.

Her finder du alt fra de populære chiafrø, som du kan bruge til at lave en fiberrig chiapudding, til de mandellignende abrikoskerner med en dejlig smag af abrikos. Mange af disse frø og nødder er desuden raw og økologiske, hvilket gør dem perfekte til rawfood-bagning eller som en lækker rawfood-snack. Send en kærlig tanke til naturen for disse skønne og næringsrige nødder og frø!