Nødder og frø

Nødder og frø har et rigt indhold af protein, sunde fedtstoffer, vitaminer og mineraler. Gør dem til et sundt indslag i din hverdag som snacks og ingredienser.

Læs mere
Filtre
Filtre Viser 38 produkter
Udvalg
Psylliumfrø6 Chiafrø5 Mandler4 Hampefrø4 Cashewnødder4 Hasselnødder3 Valnød2 Græskarfrø2 Paranødder2 Jordmandler1 Vis flere
Varemærke
Biofood14 Urtekram5 Raw food shop4 Superfruit3 Lindroos Hälsoagenturer2 Holistic2 Healthwell2 CocoVi1 Go for Life1 RawPowder1 Vis flere
Mærkning
Ekologisk 33
Sortering
Popularitet

Naturligt og næringsrigt

Benyt dig af naturens sunde sager, og fyld spisekammeret op med disse knasende nødder, frø og kerner, der fungerer perfekt som et mellemmåltid eller som ingredienser i brød, grød og mysli eller på surmælksprodukter.

Her finder du alt fra de populære chiafrø, som du kan bruge til at lave en fiberrig chiapudding, til de mandellignende abrikoskerner med en dejlig smag af abrikos. Mange af disse frø og nødder er desuden raw og økologiske, hvilket gør dem perfekte til rawfood-bagning eller som en lækker rawfood-snack. Send en kærlig tanke til naturen for disse skønne og næringsrige nødder og frø!