Te & Kaffe

Danskerne er storforbrugere af både kaffe og te, men de varmende drikke fås i et hav af smage og med forskellige egenskaber. Her finder du te i alle farver og koffeinfri kaffevarianter.

Te og kaffes egenskaber

Te er en af verdens mest populære drikke og har bl.a. et rigt indhold af antioxidanter, som kan hjælpe med at beskytte kroppens celler mod oxidation. Her finder du forskellige tevarianter såsom den klassiske sorte te, den EGCG-rige grønne te og hvid te uden koffein. Herudover har vi urtete og rød te, som fremstilles af rooibosbusken og er et mildere alternativ til dig, der ikke bryder dig om den bitre smag af almindelig te. Vælg blandt naturlige smage og dejligt smagsatte teer for at finde din favorit!

Foruden te har vi også forskellige kaffesorter til dig, der har lyst til en varm drik med en kraftigere og mere robust smag. Under kategorien Kaffe finder du flere økologiske alternativer og kaffe med protein, men også koffeinfri kaffe til dem, der er følsomme over for koffein.

Vælg frit blandt forskellige te- og kaffesorter for at få en dejlig hyggestund for dig selv eller med dine kolleger og venner!

Læs mere
Filtre
Filtre Viser 43 produkter
Udvalg
Produkttype
Urtete18 Grøn te7 Kaffe6 Detoxte4 Lavendel2 Kamille2 Hindbærblade2 Teblanding1 Sort te1
Varemærke
Pukka20 Sonnentor7 Crearome3 Apta Medica2 Chikko Not Coffee1 Yogi1 Midsona1 Four Sigmatic1 Upgrit1 A.Vogel1 Vis flere
Mærkning
Økologisk 36
Fri for sødemiddel 23
Fairtrade 8
Sorter
Mest populære