Sødemiddel & Sukker

Sukker og sødme er noget virkelig lækkert, som vi ofte længes efter, når blodsukkeret daler eller om aftenen, når sukkertrangen sniger sig ind. Sukker er dog ikke det sundeste, man kan spise, men heldigvis har vi flere forskellige sødningsalternativer, der ikke indeholder lige så mange kalorier, og som derfor kan anses for at være en sundere måde at søde kaffe, te og bagværk på.

Bredt udvalg af sødningsprodukter

I denne kategori finder du alt fra sukkererstatninger som stevia og sukrin, der giver dig en naturlig sødning, til fantastisk lækker og cremet agavesirup eller andre sirupsprodukter, der passer perfekt til pandekagemix, klatkager og vafler.

Vælg blandt vores brede sortiment af sødningsprodukter, find din favorit, og nyd en naturlig sødme i kager og desserter med god samvittighed!

Læs mere
Filtre
Filtre Viser 26 produkter
Udvalg
Produkttype
Sirup7 Topping5 Honning5 Erythritol3 Vaniljesukker1 Sötningsblandning1 Stevioglycosider1 Kokossukker1 Daddelsukker1 Birkesukker1
Varemærke
Bodylab5 Nicks4 Urtekram4 Manuka Lab3 Funksjonell Mat2 Närokällan2 Diet Food1 Walden Farms1 Superfruit1 Slender Chef1 Vis flere
Mærkning
Vegan 11
Glutenfølsom 9
Laktosefri 8
Økologisk 8
Fri for sødemiddel 5
Uden tilsat sukker 4
Sukkerfri 3
Sødet med stevia 1
Fairtrade 1
Sorter
Mest populære