Inflamin Premium, Helse - Healthwell
Bild saknas
Nyhed

Inflamin Premium

Ekstra højtdoseret tilskud.

- Urtekomplex
- 2 tabletter pr. portion
- Boswellia, ingefær, gurkemeje
Størrelse
120 kapsler
289 kr
240 kapsler
515 kr
-11%
360 kapsler
735 kr
-15%

Vores pris

289 kr
På lager
Fri fragt over 500 kr
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Budbeei dag 9:001-2 dage
Budbee Boxi dag 9:001-3 dage
Instabox Homei dag 15:001-2 dage
Instaboxi dag 15:001-2 dage
Bringi morgen 13:001-3 arbejdsdage
Postnordi morgen 14:001-3 arbejdsdage
Core Collagen Pro
340 g
Core Collagen Pro
245 kr
 
4,9
4.89 / 5
Betyg: 4.89 / 5
MSM Pulver
400 g
MSM Pulver
125 kr
 
3,7
3.67 / 5
Betyg: 3.67 / 5

Produktrekommendationer

Core Collagen Pro
340 g
Core Collagen Pro
245 kr
 
4,9
4.89 / 5
Betyg: 4.89 / 5
MSM Pulver
400 g
MSM Pulver
125 kr
 
3,7
3.67 / 5
Betyg: 3.67 / 5
  • Produktbeskrivelse
  • Næringsindhold
  • Skriv en anmeldelse
  • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

Urtekompleks til et aktivt liv

Healthwell Inflamin® Premium er et ekstra højdosistilskud med en bred vifte af velkendte standardiserede urter og planter. Dette kompleks indeholder et fuldspektret hybenekstrakt, som ofte er en almindelig ingrediens i ledtilskud, og som er naturligt rig på vitamin C. Healthwell Inflamin® Premium indeholder også en høj dosis curcumin fra den uhyre populære urt gurkemeje, beriget med sort peber udtræk for at optimere travlhed. Andre velkendte urter er Boswellia serrata med sit indhold af boswellinsyre og ingefær som indeholder gingeroler. Inflamin® Premium passer til dig, der ønsker et liv i bevægelse på en enkel måde. Da alle ingredienser er højdosis, behøver du ikke supplere dit indtag med flere separate kosttilskud – med Healthwell Inflamin® Premium får du alt i én kapsel!

  • Velkomponeret urtekompleks
  • Herunder boswellia, ingefær, gurkemeje og hyben
  • 2 kapsler pr. portion
  • Vegetabilske kapsler

Hvad indeholder Healthwell Inflamin Premium?

Healthwell Inflamin® Premium indeholder en nøje udvalgt kombination af planter og urter, der længe har været brugt i den ayurvediske tradition. En af de mere kendte er hyben, som er naturligt rige på C-vitamin, som igen fremmer den normale dannelse af kollagen. Kollagen er et protein, der blandt andet har til opgave at holde sammen og støtte vores led og brusk. Derudover indeholder Healthwell Inflamin® Premium gurkemeje (med den aktive ingrediens curcumin) og boswellia serrata (røgelsestræ). Boswellia er undersøgt i forbindelse med ledproblemer (1). Både gurkemeje og boswellia er tilbagevendende i den ayurvediske tradition, men bruges i stigende grad i den vestlige verden.

Ingefærekstrakt er også inkluderet i komplekset samt den interessante russiske rod (sibirisk ginseng), som begge har lignende egenskaber. Ingefær er blevet undersøgt i forbindelse med knæproblemer (2), men der skal flere undersøgelser til for at kunne sige, om det hjælper eller ej. Alle disse urter er kombineret i et potent kompleks i Healthwell Inflamin® Premium, som indtages mellem måltiderne på tom mave for den bedste optagelse.

Hvorfor skal du vælge ekstrakter?

Et ekstrakt er et ekstrakt af de aktive stoffer i en plante. Fordelen ved at bruge et ekstrakt er, at det er meget koncentreret og næsten kun indeholder de stoffer, du leder efter, i modsætning til for eksempel at bruge en hel plante. Dette gør ekstrakterne meget kraftfulde.

Hvad betyder en inflammation?

En betændelse kan være akut eller kronisk. En akut betændelse opstår hovedsageligt ved midlertidige skader og sygdomme og er kroppens måde at reagere på skaden. Medicinen virker oftes med det samme, og almindelige symptomer er feber, ømhed og hævelse. En kronisk betændelse har mere diffuse symptomer og kan derfor være til stede i kroppen i flere år, før den opdages. Eksempler på symptomer er træthed, ømhed, hudproblemer og hårtab. Derudover er kronisk betændelse ofte forbundet med mere alvorlige helbredstilstande.

Referencer

1. Yu, Ganpeng, Xiang, Wang mfl. 2020. Effektiviteten af Boswellia og Boswellia-ekstrakt til slidgigtpatienter: en systematisk gennemgang og meta-analyse.
2. Altman R D & Marcussen K C. 2001. Effects of a ginger extract on knee pain in patients with osteoarthritis.

Vegetarian Friendly
Symbolet Vegetarian Friendly angiver, at produktets indhold er egnet til vegetarer og veganere.

Varemærke

Healthwell
Skriv en anmeldelse
Levering og betaling

Kunder der har købt dette produkt har også købt

NAC N-acetylcystein
90 kapsler
NAC N-acetylcystein
205 kr
 
Andre har købt
Methyl Multi
90 kapsler
229 kr
 
Andre har købt
Lugols Opløsning
50 ml
155 kr
 
Andre har købt
Magnesiumglycinat
120 kapsler
149 kr
 
Andre har købt