Bild saknas

Risprotein ØKO

Økologisk risprotein.

- God vegetabilsk proteinkilde.
- 80% protein
- Perfekt i en smoothie
Størrelse
500 g

Vores pris

155 kr
På lager
Fri fragt over 500 kr
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Budbeei morgen 9:001-2 dage
Budbee Boxi morgen 9:001-3 dage
Bringi morgen 13:001-3 arbejdsdage
Postnordi morgen 14:001-3 arbejdsdage
Instabox Homei morgen 16:001-2 dage
Instaboxi morgen 16:001-2 dage

Produktrekommendationer

 • Produktbeskrivelse
 • Næringsindhold
 • Skriv en anmeldelse
 • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

100 % rent økologisk risprotein

Healthwell Valleprotein ØKO er et økologisk risprotein helt uden tilsætningsstoffer. Dette risprotein indeholder op til 80 % protein og har desuden en bred aminosyreprofil, hvilket gør det muligt for kroppen at udnytte proteinet godt. Healthwell Rice Protein ØKO er perfekt som et supplement til dine måltider eller som en snack. Også fantastisk til vegetarer og veganere, der ønsker at sikre deres proteinindtag. Den naturlige smag gør det nemt at blande i en lækker smoothie eller anden drik!

 • Vegetabilsk protein fra ris
 • Bred aminosyreprofil
 • 100% ren uden tilsætningsstoffer
 • Naturlig smag
 • Økologisk

Hvorfor risprotein?

Protein er et vigtigt næringsstof, som vi har brug for til at opbygge enzymer, celler og hormoner. Protein består af op til 20 forskellige aminosyrer, hvoraf 9 er essentielle. Det faktum, at de er essentielle, betyder, at vi ikke selv kan producere dem, men er nødt til at få dem fra vores kost. Risprotein indeholder op til 80 % protein og er også en god proteinkilde, der opfylder mange af kroppens behov. Risprotein indeholder også vigtige vitaminer og mineraler, herunder vitamin E, som er en antioxidant. Det har også en høj biotilgængelighed, hvilket betyder, at det hurtigt absorberes af kroppen. Det gør risprotein til et glimrende plantebaseret måltidstilskud, f.eks. til vegetarer eller veganere, som ønsker at sikre sig, at de får nok protein.

Kombiner med ærteprotein

Funktionen af et bestemt protein er bestemt af dets aminosyrer. Forskellige kombinationer af aminosyrer har forskellige funktioner i kroppen, og fordelingen mellem dem ser forskellig ud afhængigt af proteinkilden. Risprotein er en god proteinkilde med et bredt udvalg af aminosyrer, men det er ikke komplet. For at opnå fylde kan du kombinere risprotein med et andet vegetabilsk protein fra bælgfrugter, f.eks. Healthwell Ærteprotein ØKO. Takket være det faktum, at de er baseret på forskellige kornsorter, supplerer aminosyreprofilerne hinanden godt.

Skånsom og nem at blande

Risprotein er naturligt fri for både laktose og gluten, hvilket gør det til en ideel løsning for dem, der er følsomme over for disse. Det er også en meget skånsom proteintype, der er velegnet til dem med følsomme maver og dem, der ønsker at undgå soja og mælk, som ofte findes i traditionelle proteinpulvere. Healthwell Rice Protein ØKO er også let opløseligt og let at blande i smoothies og andre drikkevarer. Da den er helt naturlig og usødet, kan du også smage den helt efter eget ønske. Tilsæt ca. 30 g (¾ scoop) til en hvilken som helst væske og drik en gang om dagen som et supplement til dine måltider eller som en proteinrig snack.

Hvad betyder det, at et risprotein er EU økologisk?

I økologisk fødevareproduktion tager du højde for biodiversitet, bevarelse af naturressourcer, miljøpraksis og streng dyrevelfærd (1). For at kunne mærke et produkt som EU-økologisk, mærkningen som bruges inden for EU, skal et produkt opfylde strenge betingelser, der gælder for hele produktionskæden. Produktet skal indeholde mindst 95% økologiske ingredienser og derudover skal de øvrige 5% opfylde andre strenge betingelser (2).

I økologisk planteproduktion er det vigtigt at fremme jordens frugtbarhed, at du kan have flerårig afgrøderotation, og at du kan have en cyklus med organisk materiale. Derfor bør gødning, jordforbedringsmidler og plantebeskyttelsesmidler kun bruges, hvis de overholder principperne og målsætningerne for økologisk produktion. Generelt kræver EU, at en økologisk fødevare skal fremstilles uden syntetisk fremstillede kemiske pesticider og uden kunstgødning. I økologisk produktion er genmanipulation også forbudt. Derudover bør produktionen primært regne med vedvarende ressourcer (3).

Vegetarian Friendly
Symbolet Vegetarian Friendly indikerer, at produktets indhold er egnet til vegetarer og veganere.

Referencer:

 1. EG. 2007. Rådets forordning (EF) nr. 834/2007 om økologisk produktion og mærkning af økologiske produkter og om ophævelse af forordning (EØF) nr. 2092/91. (Hentet 2021-09-24)
 2. EG. 2007. Rådets forordning (EF) nr. 834/2007 om økologisk produktion og mærkning af økologiske produkter og om ophævelse af forordning (EØF) nr. 2092/91. (Hentet 2021-09-24)
 3. EG. 2007. Rådets forordning (EF) nr. 834/2007 om økologisk produktion og mærkning af økologiske produkter og om ophævelse af forordning (EØF) nr. 2092/91. (Hentet 2021-09-24)

Varemærke

Healthwell
Skriv en anmeldelse
Levering og betaling

Kunder der har købt dette produkt har også købt

Holistic SömnBalans
60 kapsler
339 kr
 
Andre har købt
Quercetin Phytosome
60 kapsler
Thorne Quercetin Phytosome
419 kr
 
Andre har købt
Magnesiumbisglycinat
90 kapsler
Magnesiumbisglycinat
129 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Andre har købt
Super Lutein
60 kapsler
Super Lutein
195 kr
 
4,5
4.5 / 5
Betyg: 4.5 / 5
Andre har købt
Prebiotika
180 g
295 kr
 
Andre har købt
ImmunoMix
60 kapsler
249 kr
 
Andre har købt
Æggehvidepulver
400 g
105 kr
 
Andre har købt
Core Glycine Pulver
200 g
Core Glycine
69 kr
 
Andre har købt
Ashwagandha
120 kapsler
Elexir Pharma Ashwagandha
169 kr
 
Andre har købt
Ashwagandha
90 kapsler
Holistic Ashwagandha
209 kr
 
Andre har købt
Oxytarm
120 tabl
Oxytarm
199 kr
 
Andre har købt
Maca pulver
250 g
Go for life Maca Pulver
129 kr
 
Andre har købt
Græskarkerneprotein
450 g
145 kr
 
Andre har købt
Ærteprotein ØKO
500 g
129 kr
 
Andre har købt