Læs mere

Forkølelse

Vil du have god råd om, hvordan du hurtigere slipper af med din forkølelse, eller hvordan du kan lindre dine symptomer? I denne kategori finder du kosttilskud, som lindrer, urtemedicin med beviste egenskaber, som modvirker forkølelse, samt tilbehør, som du kan få brug for, når du er ramt af forkølelse.

Filtre
Filtre Viser 35 produkter
Udvalg
Produkttype
Hvidløg8 Forkølelsessymptomer8 Olivenblad4 Vild oregano3 Febertermometer3 Astragalus3 Reishi ekstrakt2 Næsespray2 Propolis1 Cordyceps ekstrakt1
Varemærke
Healthwell5 Terranova4 Solgar4 MGO3 Beurer3 Bättre Hälsa3 Otrivin2 MedicaNatumin2 Ion Silver2 Alpha Plus2 Vis flere
Mærkning
Økologisk 2
Sorter
Mest populære

Immunsystem og forkølelse

Trods et intenst forsøg på at holde os raske rammes vi alle ind imellem af besværlig og langvarig forkølelse. Den bedste måde at holde sig rask på et ved at have et stærkt og velfungerende immunsystem. Sund kost og et tilstrækkeligt indtag af vitaminer og mineraler er et vigtigt grundlag for at hjælpe immunsystemet, og ind imellem kan et kosttilskud være et godt hjælpemiddel for at sikre, at man får tilstrækkeligt af alle de vigtige næringsstoffer.

I de situationer, hvor man alligevel bliver forkølet, kan tilstoppet og løbende næse samt hovedpine være nogle af de symptomer, man oplever. Nedenfor finder du mange gode produkter med forskellige virksomme ingredienser, som kan hjælpe med at lindre dine symptomer og forkorte din sygdomstid. Læs mere under de enkelte produkter for at finde det, der passer dig bedst!