Læs mere

Hjerte-kar

Det at passe godt på hjerte og kar er en af de grundlæggende faktorer til et langt og sundt liv. I dag er hjerte- og karproblemer et voksende problem, som følger med stress, usunde vaner og en stillesiddende livsstil. Med de rette kosttilskud, som supplerer din almindelig kost, kan du forebygge, at der opstår problemer.

Filtre
Filtre Viser 43 produkter
Udvalg
Q1018 Kalium11 Olivenblad5 Rødris3 Astragalus3 Blodtryksmåler2 Plantesteroler1
Varemærke
Healthwell12 Pharma Nord5 Terranova3 Helhetshälsa3 Solgar3 Svenskt Kosttillskott3 Biosan2 Beurer2 Alpha Plus2 Great Earth2 Vis flere
Sortering
Popularitet

Omega-3 til hjernen

Omega-3-tilskud er blevet meget populære blandt dem, der vil modvirke hjerte- og karsygdomme. Dette skyldes omega-3-fedtsyrerne EPA og DHA, som i mange undersøgelser har vist sig at have flere gode indvirkninger på hjerte og kar. Desuden hjælper DHA med at bibeholde en normal hjernefunktion og synsevne.

I denne kategori finder du mange kosttilskud af høj kvalitet, som er udviklet til at hjælpe hjerte og kar på forskellige måder. Og foruden omega-3 findes der bl.a. kalium, som bidrager til reguleringen af blodtrykket, samt det populære Q10, der forekommer i alle de vitale organer.