Bild saknas

Immune Defence

Vitaminvand med god smag.

- Sukkerfri og koffeinfri
- C- og D vitamin
- Zink
-22%
24-pack: Du sparer 105 kr i forhold til ord. enhedspris.

Vores pris

375 kr

Ord. pris

480 kr
Produktet er udsolgt og kan ikke bestilles.
Kontakt kundeservice for yderligere information.
Bolero Classic
12-pack
Bolero Classic
46 kr
 
Andre har købt
Celsius
Lemon Lime kolsyrad
Celsius
fr. 21 kr
 
4,0
4 / 5
Betyg: 4 / 5
Andre har købt
ProPud Milkshake
330 ml
Njie ProPud Protein Milkshake
16 kr
 
4,6
4.6 / 5
Betyg: 4.6 / 5
Andre har købt

Produktrekommendationer

Bolero Classic
12-pack
Bolero Classic
46 kr
 
Andre har købt
Celsius
Lemon Lime kolsyrad
Celsius
fr. 21 kr
 
4,0
4 / 5
Betyg: 4 / 5
Andre har købt
ProPud Milkshake
330 ml
Njie ProPud Protein Milkshake
16 kr
 
4,6
4.6 / 5
Betyg: 4.6 / 5
Andre har købt
 • Produktbeskrivelse
 • Næringsindhold
 • Skriv en anmeldelse
 • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

Helsedrik med vitaminer

Immune Defence er en vitamin beriget færdigdrik – med en let kulsyre, sukkerfri og kaloriefattig. En funktionel drik tilsat D vitamin, C vitamin og zink, som alle bidrager til et normalt fungerende immunsystem. Immune Defence indeholder naturlige stoffer med ægte acerola og er koffeinfri. Drikken findes i forskellige smagsvarianter, og du kan vælge stevia som et sødestof for at opnå en endnu mere naturlig følelse. Drik afkølet Immune Defence i løbet af dagen ved behov, som del af en sund livstil. Immune Defence baner vej for en hel ny måde at tilsætte vitaminer og mineraler til kroppen.

 • Revolutionerende vitamintilskud
 • Sukkerfri helsedrik
 • Kaloriefattigt - kun 2-4 kcal per dåse
 • Vitaminberiget drik med høj dosis af C og D vitaminer og zink
 • Næringsstoffer der bidrager til et normalt immunsystem
 • Indeholder ægte acerola
 • Variant med stevia sødning 

Tjej dricker Immune Defence i solen.

Immune Defence er både sund og rigtig lækker. Nydes bedst afkølet i løbet af dagen

For et normalt fungerende immunforsvar

Immunce Defence indeholder en høj dosis af C vitamin med ægte acerola, D vitamin og zink. Alle disse næringsstoffer bidrager til et normalt immunforsvar. Acerola (Malpighia glabra) er en rød frugt som ligner kirsebær og er en af vores mest C vitaminrige frugter. Ved at drikke en dåse Immune Defence får du tilsvarende D og C vitamin og zink, svarende til den mængde, som normalvis forekommer i højdoserede kosttilskud. Immune Defence er med andre ord en helt ny måde at tilføre ekstra næringsmidler, som supplement til kosten.

C vitamin (askorbinsyre) indgår med hele 2000 mg, en af vores mest velkendte vitaminer. C vitamin fungerer, som en antioxidant og har en afgørende rolle for immunsystemet, derudover indgår vitaminet i de fleste immunceller. C vitamin bridrager endda også til dannelsen af kollagen samt til optagelse af jern fra kosten.

Immune Defence indeholder også vitamin D3 5000 IE. D vitamin kaldes blandt andet solskinsvitaminet, da vi får adgang til vitaminet via solens stråler om sommeren. D vitamin bidrager til et normalt immunsystem, da det blandt andet påvirker de hvide blodlegemer, som er en del af immunforsvaret. D vitamin bidrager også til at opretholde en god knoglestruktur.

Immune Defence indeholder også mineralet zink, 20 mg per dåse, tilsvarende 200% af anbefalet daglig dosis og en passende dosis for at hæve zinkniveauerne i kroppen. Zink forekommer naturligt i kroppen og virker fordelagtigt for immunforsvaret, da mere end 300 enzymer i kroppen har brug for zink for at fungere optimalt. Zink er sammen med C vitamin et af de mest givende næringsstoffer i perioder med forkølelse.

Drik med vitaminer og kulsyre

Immune Defence er med en let kulsyre og ekstra god, hvis du drikker den afkølet. Den er sukkerfri og har et lavt kalorieindhold, en dåse indeholder kun 2-4 kalorier. Immune Defence er rent vitaminvand uden koffein. Vælg mellem to gode smage:

Immune Defence Mild Grapefruit har en frisk smag af grape og en god sødme. Læskende god når som helst i løbet af dagen eller som en måltidsdrik.

Immune Defence Peach Ice Tea har en forfriskende smag af iste med ekstrakt fra grøn te (Camellia sinesis). Denne smag er desuden sødet med steviolglycosider (stevia) til dig, som ønsker en helt naturlig variant af din vitaminvand.  

Varemærke

Healthwell
Skriv en anmeldelse
Levering og betaling

Kunder der har købt dette produkt har også købt

Aloe Vera Sockerfri
20-pak
NOBE Aloe Vera Sockerfri
349 kr
 
Andre har købt