Inspiration | Kost & kosttilskud | Min malsætning | Træning

Julens ischokolade med kokosolie

Endelig kan du gøre den klassiske ischokolade mere nyttig med kokosolie! Hvorfor ikke være økologisk, når du er godt i gang med at bage? Opskriften kan varieres i det uendelige med forskellige toppings, kun din fantasi sætter grænser.

Ingredienser ca. 30 stk
• 100 g kokosolie
• 100 g sukkerfri, mørk chokolade
• 1 spsk kakao

Sådan gør du:

Chokoladen smeltes over et vandbad, og der tilsættes derefter kokosolie og kakao. Hældes op i forme og garner med f.eks. ristede nødder, tørrede bær, lakridspulver eller groft salt.

Stilles i fryseren, hvis du gerne vil have, at de skal sætte sig hurtigt, ellers i køleskabet.

Tips! Hvis du gerne vil have vegansk ischokolade, kan du udskifte chokoladen med vegansk chokolade.

Tips

 
Virgin Kokosolie
 
Mørk chokolade
 
Kokosolie Neutral
 
Kakaopulver Raw

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej