Pikasol, Helse - Orkla
Bild saknas

Pikasol

Pikasol indeholder de vigtige essentielle omega-3 fedtsyrer fra fiskeolie.
Størrelse
120 kapsler

Vores pris

149 kr
På lager
Fri fragt over 500 kr.
Sendes omgående  
FragtmetodeSendesLeveringstid
Postpakkemandag 16:001-3 arbejdsdage
Omega-3 Plus
360 kapsler
Omega-3 Plus
305 kr
 
Tips
Arctic Omega-3
360 kapsler
Arctic Omega-3
195 kr
 
Tips
  • Produktbeskrivelse
  • Næringsindhold
  • Skriv en anmeldelse
  • Levering og betaling
Produktbeskrivelse

Pikasol indeholder de vigtige essentielle omega-3 fedtsyrer

Fedt er opbygget af forskellige typer af fedtsyrer. Kroppen har brug for at få alle typer af fedtsyrer i forskellige mængder. Omega-3 er flerumættede fedtsyrer, som er af den type fedt, som kroppen gerne skal have mere af. Nogle fedtsyrer kan kroppen selv danne, mens vi kun kan få andre vigtige fedtsyrer gennem maden. De fedtsyrer, vi skal have gennem maden, kaldes essentielle fedtsyrer. Omega-3 er en essentielt fedtsyrer.

  • Højt indhold af omega-3
  • For hjertet og blodkarrene

Mere end blot én fedtsyre

Omega-3 er ikke én fedtsyrer, men består af mange forskellige fedtsyrer. Der er publiceret flere tusinde videnskabelige artikler som har fundet gavnlig helseeffekter hos mennesker der har indtaget omega-3 fedtsyrer. De fleste videnskabelige artikler er lavet på fiskeolie indeholdende omega-3 fedtsyrerne EPA (eikosapentaen-syre) og DHA (dokosahexaen-syre). Disse findes hovedsageligt i kødet fra fede fisk eller i fiskelever. Man kan finde andre fedtsyrer fra omega-3-familien fx i planter men disse er ikke EPA og DHA.

Hvilke fisk anvendes i Pikasol?

Fiskeolie i Pikasol udvindes fra fede fisk - sardiner, ansjoser og makrel. De fede fisk fanges i Syd Amerika udfor Peru og Chiles kyst, da fiskebestanden har et højt indhold af omega-3. Den høje andel omega-3 kommer bl.a. af at fisken spiser en speciel type plankton, fiskens formeringsmønster og vandtemperaturen.

Oliekvalitet og renhed

Det er en forudsætning for kvaliteten på et omega-3-produkt at olien ikke er harsk (også kaldt oxideret). Det kræver gode råvarer og en proces som ikke slipper luft til omega-3-olien for at holde en høj kvalitet.

Varemærke

Næringsindhold
Skriv en anmeldelse
Der er ingen anmeldelser.
Vigtigt: Alle kommentarer er udtryk for kunden/forfatterens meninger. Svensk Kosttilskud kan derfor ikke tage ansvar for, om informationen er korrekt, og kommentarerne skal ses som en vejledning fra andre personer.

Gennemsnitskarakteren er beregnet ud fra de seneste 100 kommentarer.
Levering og betaling

Produktrekommendationer

Omega-3 Plus
360 kapsler
Omega-3 Plus
305 kr
 
Tips
Arctic Omega-3
360 kapsler
Arctic Omega-3
195 kr
 
Tips
Core Omega-3+
360 kapsler
Core Omega-3+
319 kr
 
Andre har købt