Pikasol, Helse - Orkla
Bild saknas

Pikasol

Pikasol indeholder de vigtige essentielle omega-3 fedtsyrer fra fiskeolie.
Størrelse
120 kapsler

Vores pris

145 kr
I lager
Fri fragt over 500 kr
Sendes omgående  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Bringi morgen 13:001-3 arbejdsdage
Postnordi morgen 16:001-3 arbejdsdage
Omega-3 Fiskeolie
120 kapsler
Omega-3 Fiskeolie
79 kr
 
3,5
3.5 av 5
Betyg: 3.5 / 5
  • Produktbeskrivelse
  • Næringsindhold
  • Skriv en anmeldelse
  • Levering og betaling
Produktbeskrivelse

Pikasol indeholder de vigtige essentielle omega-3 fedtsyrer

Fedt er opbygget af forskellige typer af fedtsyrer. Kroppen har brug for at få alle typer af fedtsyrer i forskellige mængder. Omega-3 er flerumættede fedtsyrer, som er af den type fedt, som kroppen gerne skal have mere af. Nogle fedtsyrer kan kroppen selv danne, mens vi kun kan få andre vigtige fedtsyrer gennem maden. De fedtsyrer, vi skal have gennem maden, kaldes essentielle fedtsyrer. Omega-3 er en essentielt fedtsyrer.

  • Højt indhold af omega-3
  • For hjertet og blodkarrene

Mere end blot én fedtsyre

Omega-3 er ikke én fedtsyrer, men består af mange forskellige fedtsyrer. Der er publiceret flere tusinde videnskabelige artikler som har fundet gavnlig helseeffekter hos mennesker der har indtaget omega-3 fedtsyrer. De fleste videnskabelige artikler er lavet på fiskeolie indeholdende omega-3 fedtsyrerne EPA (eikosapentaen-syre) og DHA (dokosahexaen-syre). Disse findes hovedsageligt i kødet fra fede fisk eller i fiskelever. Man kan finde andre fedtsyrer fra omega-3-familien fx i planter men disse er ikke EPA og DHA.

Hvilke fisk anvendes i Pikasol?

Fiskeolie i Pikasol udvindes fra fede fisk - sardiner, ansjoser og makrel. De fede fisk fanges i Syd Amerika udfor Peru og Chiles kyst, da fiskebestanden har et højt indhold af omega-3. Den høje andel omega-3 kommer bl.a. af at fisken spiser en speciel type plankton, fiskens formeringsmønster og vandtemperaturen.

Oliekvalitet og renhed

Det er en forudsætning for kvaliteten på et omega-3-produkt at olien ikke er harsk (også kaldt oxideret). Det kræver gode råvarer og en proces som ikke slipper luft til omega-3-olien for at holde en høj kvalitet.

Varemærke

Orkla
Næringsindhold
Skriv en anmeldelse
Levering og betaling

Produktrekommendationer

Omega-3 Fiskeolie
120 kapsler
Omega-3 Fiskeolie
79 kr
 
3,5
3.5 av 5
Betyg: 3.5 / 5
Core Omega-3+
120 kapsler
Core Omega-3+
125 kr
 
Andre har købt