Priorin, Helse - Bayer HealthCare
Bild saknas

Priorin

4.69 / 5
Betyg: 4.69 / 5
Pas på dit hår!

- Ernæring til håret
- Biotin
- Pantothensyre
Størrelse
60 kapsler
399 kr
180 kapsler
1197 kr

Vores pris

399 kr
Sammenligningspris: 6,65 kr/kaps
På lager
Fri fragt over 500 kr
Hurtig levering  

Fragtmetode

FragtmetodeSendesLeveringstid
Budbeei morgen 9:001-2 dage
Budbee Boxi morgen 9:001-3 dage
Bringi morgen 13:001-3 arbejdsdage
Postnordi morgen 14:001-3 arbejdsdage
Instabox Homei morgen 16:001-2 dage
Instaboxi morgen 16:001-2 dage
Betacaroten
30 kapsler
Betacaroten
79 kr
 
4,2
4.2 / 5
Betyg: 4.2 / 5

Produktrekommendationer

Betacaroten
30 kapsler
Betacaroten
79 kr
 
4,2
4.2 / 5
Betyg: 4.2 / 5
  • Produktbeskrivelse
  • Næringsindhold
  • Betyg: 4.69 / 5
    Anmeldelser (13)
  • Levering og betaling
Næringsindhold
Produktbeskrivelse

Kosttilskud til håret

Føles dit hår livløst og slidt, eller mister du mere hår end normalt? Perioder af stress, dårlig livsstil og hormonelle ændringer er faktorer, som alle kan have en negativ indvirkning på din hårkvalitet. Med det populære kosttilskud Priorin® plejer du dit hår indefra og optimerer betingelserne for at få en sund og velplejet hårpragt. Priorin® er baseret på biotin og er beriget med pantothensyre, som hjælper med at opretholde hårkvaliteten.

  • Næring til håret
  • Med biotin, pantothensyre og hirseekstrakt
  • Velegnet til midlertidigt hårtab

Vigtige ingredienser såsom biotin

Ingredienserne i Priorin® er nøje udvalgt for at bidrage til hårets kvalitet. En af de vigtigste ingredienser er biotin, som er en populær ingrediens i hårtilskud. Biotin (vitamin B7) kaldes også vitamin H på grund af dets gavnlige egenskaber på hår, hud og negle. Biotin styrker hårrødderne og hjælper med at opretholde en normal hårkvalitet. Ud over at bidrage til stærkere hår, hjælper biotin også med at opretholde hudens kvalitet.

Priorin® indeholder også hirseekstrakter, som indeholder vitaminer, mineraler og fedtsyrer som oliesyre og linolsyre, som øger hårets kvalitet. Pantothensyren (vitamin B5) i Priorin® bidrager til et normalt energimetabolisme og arbejder i processer, hvor celledelingen er hurtig, f.eks. i hårrødderne. Ud over biotin, pantothensyre og hirseekstrakt finder du også aminosyren L-cystin i Priorin. L-cystin er en naturlig byggesten i proteinet keratin, som opbygges i hår og negle. Med Priorin® får du hjælp til at styrke håret indefra ved hjælp af flere velkendte komponenter.

Hvor hurtigt vokser hår?

Et fælles ønske for mange er langt og tykt hår, som vokser hurtigt. Håret vokser normalt 1 centimeter om måneden, og for at få mest muligt ud af dit hår, er det vigtigt at give hårvækstprocessen så gode forhold som muligt. Priorin® indeholder vitaminer til hårets velvære, som nærer håret indefra.

For bedst muligt resultat

Håret har en langsom vækstproces, og for at opnå bedst mulige resultater fra Priorin® skal du spise kapslerne i en længere periode på ca. 3-6 måneder. Anbefalingen gældende for Priorin® er 2 kapsler dagligt i 90 dage, og derefter er det godt at spise 1 kapsel om dagen som en vedligeholdelsesdosis. Du bør kunne se resultater efter ca. 8-12 uger på kuren.

Kapslerne kan både spises samtidig og på forskellige tidspunkter af dagen. Få bivirkninger er rapporteret med Priorin®.

Produktet Priorin er specielt udviklet til hårtab hos kvinder, men fungerer også til hårtab hos mænd, forudsat at hårrødderne stadig er aktive. Priorin® har mange års erfaring på markedet og blev udviklet allerede i 1959 i Schweiz.

Giv dit hår de bedst mulige forhold - Køb Priorin® hos os i dag!

Varemærke

Bayer HealthCare
Betyg: 4.69 / 5
Produktanmeldelser (13)
Levering og betaling