Inspiration | Kost & kosttilskud | Min malsætning | Træning

Proteinrig pandekagekage

En rigtig klassiker på en fest er pandekagekagen, som kan varieres uendeligt. og velegnet til alle forskellige begivenheder. I denne variant brugte vi kokosvand i dejen for at få en ekstra god smag og skiftede pandekagerne med påfyldning af vanillestamme og vores egen hasselnødcreme. Pandekagekagen er lige så værdsat af børn som voksne og er også sjov at bygge sammen!

PandekagekageGod pandekagekage med bær.

Ingredienser
• 1 pakke Core Protein Pancakes
• 100 g Ærte- og havreprotein/havremel
• 500 ml vand
• 1 dåse Protein Spread
• 200 g naturel yoghurtkvark
• 2 teskefulde vanilleekstrakt
• 2 spsk Nicks fiber honey
Topping
• Friske jordbær eller andre friske bær
Protein Spread
Citronmelisse, mynte eller andet grønt

Sådan gør du:

Bland pandekagepulveret sammen med ærte- og havreprotein og vand, lad det stå et stykke tid, inden du steger dem, helst i kokosolie.

Bland 100 gram yoghurtkvarken med enhver kombination af Protein Spread, vaniljeekstrakt og fiberhonning.

Pak pandekagerne med Protein Spread Hazelnut eller White Chocolate og vaniljekvarken og top det sidste lag med vaniljekvarken.

Pynt med jordbær i skiver og revet hvid chokolade og en kvist citronmelisse eller mynte. Hvis det er svært at få kagen til at stå lodret, kan du stikke tandstikkere ned som støtte.

Næringsværdipr. 100 g (uden topping og kvark)
Energi395 kcal
Protein56,5 g
Kulhydrater25,7 g
Fedt6,95 g

Ingredienser

 
Protein Pancakes
 
Protein Spread
 
Nicks Fiber Honey
 
Ærte- & Havreprotein
 
Vegan Protein
 
Kokosvand
 
Kokosvand

Var denne artikel en hjælp?   Ja   Nej